Çankırılılar'ın kahvaltısında Akbaşoğlu günah çıkardı

Çankırılılar'ın kahvaltısında Akbaşoğlu günah çıkardı

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'nın geleneksel 'bahar' kahvaltısında son günlerin olay adamı AKP milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu 'günah' çıkardı!

İstanbul'da hizmet veren Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'nın Beykoz'daki Sabancı Öğretmen Evi'nde pazar günü düzenlediği 'Bahar kahvaltısı'na başta ev sahibi Vakıf Başkanı Kaptan Mustafa Can olmak üzere, AKP Çankırı milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, 24.Dönem CHP İstanbul milletvekili Kadir Gökmen Öğüt ile birlikte ÇANDEF Başkanı Zeynettin Aydın, vakıf eski başkanlarından Eşref Harmandar, ÇANDEF kurucu başkanı Ömer Lütfi Özenç ile eski başkanlardan Zekeriya Açıkgöz ile çok sayıda iş insanı ve çok sayıda Dernek Başkanı ve yöneticileri katıldı.

Vakıf Başkanı Kaptan Mustafa Can yaptığı kısa konuşmada Vakfın öğrenci burslarına destek sağlayan iş insanlarına teşekkür etti ve önümüzdeki dönemde düzenlemeyi düşündükleri daha uzun süreli birliktelik sağlayacak  organizasyonlar tertip edeceklerini açıkladı.

AKBAŞOĞLU GÜNAH (!) ÇIKARDI

Kahvaltıda salona girdiğin andan itibaren her masada 'simitçi vekil geldi' (!) cümlelerinin kurulmasına neden olan AKP Çankırı milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu gündemdeydi! Akbaşoğlu, kendisine verilen konuşma hakkının büyük bir bölümünü 'simit' hesabı ile ilgili eleştirilere yanıt vermekte kullandı! İşte o konuşma:

esref-harmandar-omer-ozenc-resim-04.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler