Çankırılı'nın 'Akbaşoğlu' tepkisi bitmiyor!

Çankırılı'nın 'Akbaşoğlu' tepkisi bitmiyor!

AK Parti Çankırı milletvekili aday listesinde ismi açıklandığı ilk günden bu yana parti tabanının büyük tepki gösterdiği M. Emin Akbaşoğlu'na Ilgaz'da gerçekleştirilen 'bayramlaşma programı'nda da tepki gösterildi.

AK Parti Çankırı milletvekili, M. Emin Akbaşoğlu, 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimlerinde partisinin Çankırı 1. sıra adayı olarak seçim çalışmalarına 'sağlığı elverdiği' (!) sürece katılıyor.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Ramazan Bayramı'nın 2'nci günü Ilgaz'da Cumhuriyet Parkı'nda gerçekleştirilen 'bayramlaşma' programına beraberinde İl Başkanı Abdulkadir Çelik ve milletvekili Salim Çivitcioğlu ile birlikte katılan Akbaşoğlu'na, nam-ı diğer 'simitçi vekil'e Ilgazlı seçmenlerin de tepki gösterdikleri dile getirildi.

İLK TEPKİ ARACINDAN İNERKEN OLDU

Edinilen bilgiye göre M. Emin Akbaşoğlu'na ilk tepki Bayramlaşma Programı başlamadan arabasından iner inmez bir pazarcı esnafı tarafından Akbaşoğlu'na tepki gösteriliyor. Yaklaşık 2 dakika süren karşılıklı atışma sonrası Akbaşoğlu alelacele yerine oturuyor ve İlçe Başkanı İsmail Akbak'a dönerek "Bu tür provakasyonlara engel olun" şeklinde sözlü telkinde bulunduğu iddia edildi.

"HANİ ILGAZ DAVOS OLACAKTI?"

Çankırı'dan giden İl Yönetimi ile Ilgaz'da Belediye Başkanı Mehmed Öztürk ve AK Parti İlçe teşkilatında görevli isimlerle birlikte il genel meclisi ve belediye meclis üyelerinin katıldığı 'bayramlaşma programı'nda söz alan Akbaşoğlu, her daim yaptığı gibi burada da 'vatan, millet, sakarya' (!) edebiyatı yapınca, konuşması bittikten sonra yanına gelen gazeteci Recep Doğru; "Sayın vekilim! Yaptığınız konuşmayı baştan sona dinledim. Yaptığınız konuşma içerisinde Çankırı ile ilgili herhangi bir vaat yok! Sonuçlanan bir hizmet de yok! Hani Ilgaz Davos olacaktı?" şeklinde bir soru sorulunca, nam-ı diğer 'simitçi vekil' birden celalleniyor ve "Ama siz provakatörlük yapıyorsunuz!" diyerek karşı suçlamada bulunuyor.

akbasoglu-cankiri-resim-04.jpg

KAMERA KAYDINI DURDURDU!

Bu arada konuşmanın telefonla kayda alındığını da farkeden Akbaşoğlu "Kim bu arkadaş?" diyerek tedirginliğini daha da açık ortaya koyuyor! Akbaşoğlu'nun uyarısı sonrası kamera kapanıyor ve tartışma kaldığı yerden devam ediyor.

"14 MAYIS PAZAR GÜNÜ BAZI KUCAKLAR AÇILMAYACAK"

Ilgaz'da 'bayramlaşma programı'nda yaşanılanları Sözcü18'e değerlendiren gazeteci Recep Doğru; "Biz partili olarak Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı destekliyoruz. Bunu 'ben AK Partiliyim' diyen her partilimiz ifade etmekten çekinmediği gibi sandığa giderek oyunu da gönül rahatlığı ile verecek. Ancak özellikle 1. sıra milletvekili adayımıza vekilliği döneminde ulaşmamız hiç mümkün olmadı! Gerek parti teşkilatlarından aranmaya gerekse seçilmiş belediye meclis ya da il genel meclisi üyelerimiz dahi ulaşma konusunda büyük sıkıntılar yaşadılar! Telefonlarımıza çıkmaya tenezzül etmeyen sayın vekil tekrar listenin 1 numarasına yazılarak Çankırı'ya gönderildi. Bizler bunu kabul etmiyoruz... Kabul edenlerimiz de 'kerhen' kabul etmiş haldeler. Seçildikten sonra ne partilisinin ne de Çankırılı'nın yüzüne bakmayan, Çankırı ile ilgilenmeyen bir milletvekiline bizlerden 'kucak açmamız' bekleniyor! Bilinmelidir ki 14 Mayıs Pazar günü bazı kucaklar açılmayacak" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
80 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler