Çankırı'nın AKP zenginleri! Ölü taklidi yapmayın! Pamuk eller cebe...

Çankırı'nın AKP zenginleri! Ölü taklidi yapmayın! Pamuk eller cebe...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı "Milli Dayanışma Kampanyası"na Çankırı'dan Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen dışında ses veren olmadı. AKP'nin rantını yiyen Çankırılı Reisçiler ölü taklidi yapmayın... Ses verin...

Çankırı'da yaşayıp da AKP'nin kurulduğu günden bu yana geçen sürede, iktidarın ballı nimetlerinden faydalanan çok sayıda isim son 36 saattir adeta 'ölü taklidi' yaparak süreci geçirmenin gayretinde.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın televizyondan başlattığı "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına iki maaşını bağışlayarak katılan MHP'li belediye başkanı İsmail Hakkı Esen dışında başta Çankırı milletvekilleri M. Emin Akbaşoğlu ile Salim Çivitcioğlu'dan 'tık' yok!

MİLLETVEKİLİ AKBAŞOĞLU, SOSYAL MEDYA HESABINDAN SADECE ÇAĞRI YAPIYOR!
AKP Çankırı milletvekili ve partinin TBMM'de Grup Başkanvekili olarak görev yapan M. Emin Akbaşoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından sonra Twitter'dan "Sayın Cumhurbaşkanımız öncülüğünde başlatılan #MilliDayanışmaKampanyası ile şimdi hep birlikte yardımlaşma vakti. #BirlikteBaşaracağız #BizBizeYeteriz Türkiyem..." diyerek IBAN numaralarını verdi.

"MARKETÇİ-TRAKTÖRCÜ SALİM" OLARAK SİYASETE GİREN VE SONRASINDA
"ETÇİ-DANACI SALİM"E DÖNÜŞEN SALİM ÇİVİTCİOĞLU'NDAN DA TIK YOK!
'Marketçi-traktörcü Salim' olarak siyasete giren, İl Başkanı olduğu dönemde önce kendisine devletten aldığı hibe krediyle 'dana çiftliği' sonra da halen makam şoförü olan şahsa yine devletten aldığı hibe krediyle 'tavuk çiftliği' kurduran AKP Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu'ndan da kampanyaya destek konusunda ses yok!

ÇANKIRI'DA ÜÇ DÖNEM BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPAN İRFAN DİNÇ NEREDE?
Şehirde üç kez AKP'den belediye başkanı seçilen, göreve geldiğinde altında yerli otomobil Reno ile ortalıklarda gezinen lakin bugün servetinin boyutları üzerinde sık sık tartışma yaratılan İrfan Dinç'den de ses yok!

HÜSEYİN FİLİZ DE KENDİSİNİ GÖSTERMELİ!
TBMM'de 3 dönem AKP Çankırı milletvekili olarak görev yapan Hüseyin Filiz'i de kampanyaya katılmaya davet ediyoruz. En azından iktidarın nimetlerinden faydalanarak ortaya koyduğu ve bugün için ilişkisi olmayan (devir nedeniyle) Çerkeş'deki çiftliğe ve Ankara'daki benzinlikten Ankara Adliyesi araçlarına yıllarca yaptığı satışlara istinaden...

'DONU DÜŞÜK'TEN DE TIK YOK!
Yıllarca AKP İl Başkanlığı yapan ve bu görev süresi içerisinde sahip olduğu işyeri ile Tarım Bakanlığı'nın çiftçiye verdiği destek arasında 'zorunlu durak' olmayı başarabilen, özel hayatıyla adı 'donu düşük başkan'a çıkan Celal Kaman'dan da kampanyaya yaptığı bağış miktarı konusunda herhangi bir paylaşım yok!

ÇANKIRI'NIN DÖRT BİR YANINI ÇOK KATLI BİNALARLA DONATAN
İNŞAAT MÜTEAHHİTLERİ, SİZLER NERELERDESİNİZ?
Sadece siyasetçiler mi bağış yapmalı? Tabii ki değil! İnşaat müteahhitlerini atlarsak haksızlık olur!

AKP iktidarı döneminde Çankırı'nın dört bir yanını, zamanın Belediye Başkanı ile girdikleri kirli-temiz ilişkiler sonucu 5 katlık yere 10 kat, 8 katlık yere 13-14 kat inşaat izni alıp fazladan daire ve dolayısıyla fazladan haksız kazanç sağlayan inşaat müteahhitleri... Sizler de kafanızı kuma sokamazsınız...

Nasıl ki o binaları Çankırı insanının gözüne soka soka inşaa ettiniz, nasıl ki o koca koca binalardan 10 yerine 20 daire kazanarak servetler edindiniz, şimdi de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısına kulak vererek pamuk ellerinizi cebinize atacak ve belirtilen banka hesap numaralarına sizlerden beklenen düzeydeki bağışlarınızı yapmalısınız...

Kolaylık olsun diye banka ve İBAN numaralarını bu sayfalardan yayınlıyoruz...

turkiyem-bagis-hesaplar-resim-012-001.jpg
 

NOT: İsmini burada yazmadığımız AKP'liler; Unutulduğunuzu sanmayınız... Sözcü18 unutmaz...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
41 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler