Çankırı'nın AKP'li 'ithal' vekili Akbaşoğlu'ndan 'ithal danışman'a kadro kıyağı!

Çankırı'nın AKP'li 'ithal' vekili Akbaşoğlu'ndan 'ithal danışman'a kadro kıyağı!

3 dönem Çankırı'nın 'ithal' AKP milletvekilliğini ifa eden M. Emin Akbaşoğlu, Grup Başkanvekili olduğundan bu yana 'danışman' kadrosunda bulunan Samsun/Termeli Adem Aksüt ÖSYM Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri olarak atandı.

TBMM'de 25, 26 ve 27'nci dönem AK Parti Çankırı milletvekili ve halen partisinin 4 grup başkanvekilinden biri olan M. Emin Akbaşoğlu'nun Samsun/Termeli danışmanı Adem Aksüt ÖSYM Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri olarak atandı.

'Atama' haberinin siyasi kulislerde dalga dalga yayılmasından sonra bürokrasi içerisinde çeşitli görevlerde bulunan Çankırılı bürokratlar yaşanılan olaya büyük tepki gösterdiler. Haber Merkezimize telefonla ulaşan ve isimlerinin yayınlanmasını istemeyen Çankırılı bürokratların ortak sitemleri; "Meclis'te üç dönemdir milletvekili ve de son olarak partisinin Grup Başkanvekili olarak görev yapan sayın Akbaşoğlu'nun biz Çankırılı bürokratlara bugüne kadar kayda değer bir desteğini nedense göremedik! Geçmiş dönemlere bakıldığında bugün için bürokraside görev yapan Çankırılı bürokratlar adeta görmezden geliniyor! Bunun son örneğini de geçtiğimiz günlerde yaşadık. Milletvekilimizin Samsın/Termeli danışmanı ÖSYM'ye Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri olarak atandı! Sayın vekil şimdi ortaya çıkıp da 'Bu olayda benim dahlim yok' demesin! Büyük ayıp eder" dediler.

Şimdi gözler 3 dönemdir Çankırı'dan milletvekili seçilerek parlamentoda görev yapan ülkede 'matematik hesabı olmayan' ve 'beyin yakan enflasyon hesabı' yapabilme yetisine sahip M. Emin Akbaşoğlu'na çevrildi.

Bakalım zat-ı muhteremleri konuyla ilgili nasıl bir 'savunma' yapacak?

Başta Çankırılı bürokratlar olmak üzere kamuoyu ve bizler merakla bekliyoruz...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
22 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler