Çankırının evladı İstanbuldan TBMM yolunda

Çankırı'nın evladı İstanbul'dan TBMM yolunda

Kurşunlu doğumlu Erdal Yılmaz, Ak Parti İstanbul 1. Bölgeden milletvekili aday adaylığı müracaatında bulundu.

12 Haziran'da yapılacak genel seçimler öncesi, yurdun dört bir yanından Çankırılı adaylar yaşadıkları kentlerde milletvekili aday adaylığı müracaatında bulunuyorlar. İzmir, Konya, Ankara'dan sonra İstanbul'da yaşayan Kurşunlu doğumlu işadamı Erdal Yılmaz da Ak Parti 1. Bölge'den milletvekili aday adaylığı müracaatını gerçekleştirdi.

Otomotiv sanayiinde faaliyet gösteren işyeriyle bugüne kadar ticaretin içerisinde olan Yılmaz, "İstanbul’da gurbette yaşayan ve istanbul'u artık yaşam alanı olarak belirlemiş hemşehrilerimizin desteği ile bu uzun yolda, bize destek veren hemşerilerimizin sayesinde Allah'ın izni ile başarıya ulaşacağımıza inanmaktayım. Rabbim tüm Çankırılı aday adaylarının yardımcısı olsun" derken "Çankırı insanının siyaset sahnesinde yer alması yönünde bir ışık olabilirsem kendimi mutlu hissederim" dedi.

İstanbul'da ve diğer şehirlerde yaşayan Çankırı insanının siyasete karşı soğuk davrandığına değinen işadamı Erdal Yılmaz "Çankırı insanında yıllardan bu yana siyasete karşı böylesi bir duruş var. Ben de bu grubun içindeydim. Ancak böylesi bir duruşun ne bana ne de hemşerilerime bir fayda sağladığını düşünmediğimden TBMM yolunda aday adaylığı müracaatında bulundum. Umarım açtığımız yolda genç arkadaşlarımızla birlikte karar alıcı sistem içerisinde Çankırı insanı hakettiği yeri alır" diyerek yaşanan gerçeğin de altını çizdi.

ERDAL YILMAZ KİMDİR?
7 Eylül 1969 Çankırı-Kurşunlu doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, yüksek öğrenimini de 1986-1990 yılları arasında Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İlimler Fakültesinde ilk 10 içinde tamamladı. Çalışma hayatına vatani görevini müteakiben 1991 yılında Sabancı Holding bünyesinde başladı. Kısa sürede üst düzey yönetici vasfını kazanarak 1995 yılında Şişecam grubuna transfer oldu. 1998 yılında Şişecam'dan ayrılarak kendisine ait olan Kapsangrup isimli firmada faaliyete başladı. Kapsangrup şu anda sektörünün lider firması olarak faaliyet göstermekte ve Gebze'de Güzeller Organize Sanayiinde yer almakta. Yılmaz, çeşitli stk'larda görev almakla birlikte son olarak İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonunda Yönetim Kurulu üyeliği ile birlikte İşadamları Grup Başkanlığı ve Yüksek İstişare Kurul Üyeliği görevini sürdürmekte.

HASAN GÖKÇEOĞLU DA ADAYLIK İÇİN İSTİFA ETTİ
Öte yandan yine İstanbul - Bağcılar-Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim yardımcısı Dr.Hasan Gökçeoğlu'nun da Ak Parti İstanbul milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler