Çankırı'nın göbeğinde çocuğa polis şiddeti!

Çankırı'nın göbeğinde çocuğa polis şiddeti!

Çankırı şehir merkezinde kameralara yansıyan görüntüler çok mu çok tartışılacak... Yunus AVM otopark çıkışında polislerin 13-14 yaşlarındaki çocuğa sokak ortasında şiddet uygulaması inanılır gibi değil...

Edinilen bilgilere göre geride bıraktığımız Salı günü şehrin merkezinde, Yunus AVM otoparkı çıkışında yaşanan orantısız 'polis şiddeti' (!) vatandaşın da tepkisine neden oldu.

Güpegündüz şehir merkezinde polisin 13-14 yaşlarında bir çocuğu (suçu ne olursa olsun) sorgusuz sualsiz sıkıştırması, boğazını sıkması ve çektiği acılar nedeniyle 'ciyak ciyak' bağırtması hiç de hoş olmasa gerek.

OLAYLA İLGİLİ AYRINTILARA GELİRSEK
İddialara göre cadde ortasında 'Açım... Bana yardım edin' diyerek vatandaşlardan para isteyen, ismine ulaşamadığımız 13-14 yaşlarındaki çocuğu sivil polis tutuyor ve tabir yerindeyse 'sudan gelinceye kadar' dövüyor.

Polis 13-14 yaşlarındaki çocuğa bu eylemi gerçekleştirirken ne yazık ki çevrede bulunan, başta Çankırı Belediyesi Zabıta görevlileri olmak üzere herkes seyrediyor. 

Daha da vahimi; Çocukcağız 'Açım' diye söylendiği ve vatandaştan yardım talebinde bulunduğundan şiddet uygulayan polisin "Kimsenin karısından, kızından para istemeyeceksin! Gidip çalışacaksın!" diyerek şiddet uygulaması!

VALİ VE EMNİYET MÜDÜRÜNÜ GÖREVE DAVET EDİYORUZ
Sözcü18 Haber Merkezi olarak, sokak ortasında 13-14 yaşındaki çocuğa şiddet uygulayan emniyet mensubu (görüntülerde yer alan) görevli(ler) hakkında işlem yapmaya davet ediyor, gelişmelerle ilgili Çankırı halkını bilgilendirmeye davet ediyoruz.

Polisin 13-14 yaşlarındaki çocuğa olan şiddetini bu sayfalardan değil; Youtube'de Vedat Beki'nin kanalından izleyebilirsiniz...

Videoyu izlemek için - TIKLA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
28 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler