Çankırı'nın şehidi Yalçın Koca anısına taziye mesajları

Çankırı'nın şehidi Yalçın Koca anısına taziye mesajları

Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekâtlarıyla terör örgütlerinden arındırılan Azez ile Afrin arasındaki üs bölgesine giden TSK konvoyuna, öğle saatlerinde Maranez köyü yakınlarında PKK/PYD’li teröristler tarafından saldırıda bulunuldu.

TSK personeline kurulan alçakça tuzak sonucu PKK/YPG'li teröristleri açtığı ateşle şehit düşen Kızılırmak ilçesi Güneykışla köyü nüfusuna kayıtlı piyade sözleşmeli er Yalçın Koca için başta Çankırı Valisi Hamdi Bilge Aktaş olmak üzere Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen ile çok sayıda STK Başkanı 'taziye mesajı' yayımladı. Sosyal medya ve Haber Merkezimize düşen taziye mesajları şöyle:

"Kahraman Mehmetçiğimize Allah'tan rahmet, ailesine sabr-ı cemil, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun.

Salim ÇİVİTCİOĞLU
TBMM AK Parti Çankırı Milletvekili
"

"Din ve Devlet, Vatan ve Millet müdafaası için canını fedâ eden aziz hemşehrimiz Şehit Uz. Çvş. Yalçın KOCA kardeşimize Allah'tan rahmet ve mağfiret, Gazilerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.

Av. M. Emin AKBAŞOĞLU
TBMM AK Parti Grup Başkanvekili
27. Dönem Çankırı Milletvekili
"

"Suriye'nin Azez kentinde, üs bölgesine giden Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) konvoyuna PKK/PYD'li teröristler tarafından düzenlenen havanlı saldırı sonucu ilimize bağlı Kızılırmak ilçesi Güneykışla Köyü nüfusuna kayıtlı Sözleşmeli Er Yalçın Koca şehit olmuştur. Aynı saldırıda 3 Kahraman Mehmetçiğimiz ise yaralanmıştır. Kahraman Mehmetçiğimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diler, yaralı Mehmetçiklerimize ise acil şifalar dilerim.
 
Hamdi Bilge AKTAŞ
Çankırı Valisi
"
 
"Fırat Kalkanı harekat bölgesinde, YPG/PKK'lı hain teröristlerin alçakça saldırısı sonucu şehit düşen kahraman hemşehrimiz Yalçın Koca’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabır, yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyorum. Türk Milletinin başı sağ olsun!

İsmail Hakkı ESEN
Çankırı Belediye Başkanı"

"Fırat Kalkanı harekat bölgesinde, YPG/PKK'lı teröristlerin alçakça saldırısı sonucu şehit olan Çankırı ili Kızılırmak ilçesi Güneykışla köyü nüfusuna kayıtlı askerimiz Yalçın Koca'ya Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Aziz Milletimizin başı sağ olsun derken, aynı saldırıda yaralanan 3 kahraman Mehmetçiğimize de acil şifalar diliyorum..

Kaptan Mustafa CAN
İstanbul Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı
"

"Suriye'nin Azez kentinde, üs bölgesine giden Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) konvoyuna PKK/PYD'li teröristler tarafından düzenlenen havanlı saldırı sonucu şehit düşen Kızılırmak ilçesi Güneykışla köyü nüfusuna kayıtlı askerimiz Yalçın Koca'ya Allah'tan rahmet, Gazilerimize acil şifalar diliyorum. Rabbim, memleketimizi koruyan Mehmetçiklerimizin yâr ve yardımcısı olsun.

Nejat GAMZELİ
TZOB Yönetim Kurulu Başkan Yrd. ve Çankırı Ziraat Odası Başkanı
"

"Fırat Kalkanı harekat bölgesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen Kızılırmak nüfusuna kayıtlı hemşehrimiz piyade sözleşmeli er Yalçın Koca’ya Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun...

Av. Abdulkadir ÇELİK
AK Parti Çankırı İl Başkanı
"

"Fırat Kalkanı harekat bölgesinde devam eden operasyonlar sırasında teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen Kızılırmak ilçesi Güneykışla köyü nüfusuna kayıtlı hemşehrimiz Yalçın Koca'ya Allah'tan rahmet, yaralı gazilerimize acil şifalar diliyorum. Aziz Milletimizin başı sağ olsun.

Hayrettin ÇELİKTEN
Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı
"

"Çankırı'ya 202. şehit ateşi düştü!
Maalesef lale bahçesinde yuvarlanan dinazorlar gibi coğrafyamızın altını üstüne getiren emperyalist güçlerin taşeronları, gençliği eminim ölümden korkan fakat kendisi korkmayan bir yiğidimizi Suriye bilinmezinde şehit etti. Ruhun şadolsun gencecik vatan evladı. Mekanın cennet olsun Yalçın Koca...

Av. Erkan KÖROĞLU
Çankırı Baro Başkanı
"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler