Çankırı'nın 'simitçi vekili' bildiğiniz gibi! 'Gaz vermeye' hız kesmeden devam

Çankırı'nın 'simitçi vekili' bildiğiniz gibi! 'Gaz vermeye' hız kesmeden devam

Çankırı Milletvekili M. Emin Akbaşoğlu, nam-ı diğer 'simitçi vekil' TBMM'deki bütçe görüşmelerinde parti grubuna 'gaz vermeye' hız kesmeden devam etti. Akbaşoğlu'nun son paylaşımı yine gündem oldu.

AK Parti Çankırı Milletvekili M. Emin Akbaşoğlu, nam-ı diğer 'simitçi vekil', TBMM'de büyük tartışmalara sahne olan 'Bütçe görüşmeleri'nde bir kez daha boy gösterdi! Akbaşoğlu, tıpkı Çankırı'da ve Çankırılı'nın bulunduğu ortamlarda vatandaşa nasıl 'gaz' (!) veriyorsa, benzer şekilde bir performans sergiledi.

Akbaşoğlu sergilemiş olduğu bu performansını Twitter'dan paylaşarak çok sayıda takipçinin haklı tepkisine meydan verdi!

Akbaşoğlu paylaşımında şunları söyledi:

"AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak, Allah'ın izniyle 3'üncü bin yılın yüzyılını Türkiye yüzyılı yapacağız Allah'ın izniyle. Durmadan yorulmadan hep beraber bu hizmet ve eserlere çok daha fazlasını çok daha büyüklerini ilave edeceğiz. Hep beraber diyorum ki, Türküyle kürdüyle arabıyla, alevisiyle, hep beraber gelin canlar bir olalım, diri olalım, kardeş olalım. Hep birlikte Türkiye olalım diyorum. Ve Yahya Kemal'in ordumuza yazdığı o muhteşem şiirle bugünü bitirmek istiyorum. Sayın Başkanım müsaadenizle.

Şu kopan fırtına Türk ordusudur ya rabbi
Senin uğrunda ölen ordu budur ya rabbi
Ta ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın
Galib et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın."

İşte o paylaşıma gelen tepkiler:

- Sayın vekil Bize şiir okumayın. EYT yasasını çıkarın.

- Lafa gelince mazallah ağzınız iyi laf yapıyor! #Eyt icraat bekliyor!

- Ayrıştıran sizlersiniz vatandaşın hangi hakkını verdiniz. EYT'nin hakkını tastamam vermekle başlıyabilirsiniz. Önceliğiniz Türkiye ve vatandaş ise bunda samimiyseniz EYT'Yİ meclisten geçirin bizleri oyalamayın unutmayın ki o koltuklarda vatandaşı temsil ediyorsunuz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
18 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler