Çankırı'nın vekilleri! Başkan Esen'i yalnız bırakmayın...

Çankırı'nın vekilleri! Başkan Esen'i yalnız bırakmayın...

İktidardaki AK Parti'nin Çankırı milletvekilleri! M. Emin Akbaşoğlu ve Salim Çivitcioğlu sizlere sesleniyorum: Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'i yalnız bırakmayın... Şayet Başkan Esen'e sahip çıkmaz iseniz bunun bedelini siyasi yönden ağır ödersiniz...

31 Mart yerel seçimleri sonucu Çankırı Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan MHP'nin adayı İsmail Hakkı Esen'in, AK Parti Çankırı milletvekilleri tarafından geride bıraktığımız üç ayı aşkın süre zarfında hayli yalnız bırakıldığı yönündeki iddia ve düşünceler giderek yaygınlaşıyor.

4 Nisan 2019 tarihinde gerçekleşen görev devir-teslim töreninden bu yana geçen yaklaşık 105 günlük sürede AKP Çankırı milletvekilleri M. Emin Akbaşoğlu ile Salim Çivitcioğlu'nun Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'i bir kez dahi olsun makamında ziyaret ederek 'hayırlı olsun' temennisinde bulunmadılar!

Bununla birlikte her iki milletvekilinin bugüne kadar Belediye Başkanı Esen'e destek mahiyetinde medyada yeralmış ayakları yere basan bir açıklamaları mevcut değil!

Yaşanan tüm bu gelişmeler ışığında AKP'li bölge milletvekillerinin, MHP'li belediye başkanına karşı bugüne kadar geçen süre içerisinde göstermiş oldukları tutum ve davranış, Çankırı'nın kayıp hanesine yazılmakta!

AKP'li bölge milletvekillerinin Belediye Başkanı Esen'e karşı yürüttükleri 'görmezden gelme', elini-kolunu bağlama ve giderek 'yalnızlaştırma' politikaları beklenenin üzerinde ters tepki verebilir ve gerek mensubu oldukları partileri gerekse de siyasi kimlikleri tahminlerin ötesinde kayıplara uğrayabilir!

Bizden uyarması...

Son olarak "Bu uyarı da nereden çıktı?" diyebilirsiniz...

Sıcak saatlerde yapılan aşağıdaki Twitter paylaşımı Sözcü18 Haber Merkezi olarak bizlere ziyadesiyle dokundu!

Tavsiyemiz odur ki; 'dokunmayan' (!) var ise konuya dalmadan önce Çankırılı olup olmadığını test etsin!

hakki-esen-cankiri-resim-07.jpg

Sözcü18

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler