Çankırı'nın yeni başkanı Esen'den Sözcü18'e özel açıklama

Çankırı'nın yeni başkanı Esen'den Sözcü18'e özel açıklama

31 Mart Pazar günü yapılan yerel seçim sonrasında resmi olmayan sonuçlara göre Belediye Başkanlığını kazanan İsmail Hakkı Esen, ilk açıklamasını Sözcü18 okurları için yaptı.

Çankırı'da pazar günü yapılan yerel seçim sonuçlarına göre, MHP 15 yıl sonra tekrar seçim kazandı. MHP'ye bu zaferi Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Esen ve partililer yaşattı. Sandıklardan gelen ilk sonuçlarla birlikte MHP'nin kazandığı görüldükçe, Çankırı sokaklarında partililer sevinç gösterileri yaptılar. İlerleyen saatlerde sonuç kesinleşince de Belediye Meydanında partililer yıllar sonra gelen başarıyı büyük bir coşkuyla kutladı.

Çankırı Belediye Başkanlığına seçilen İsmail Hakkı Esen'in Sözcü18 aracılığıyla ilk açıklaması:

"Yola çıktığım ilk gün 'Herkesin BAŞKANI olacağım, kimseyi kimseden ayırmayacağım' demiştim. Görev sürem boyunca bu düsturla hareket edeceğime söz veriyorum. Bize oy ve destek veren tüm hemşehrilerime şükran ve sevgilerimi gönderiyorum. Allah herkesten razı olsun. Çankırı'yı uzun süredir arzuladığı hizmete kavuşturacağız. Sözümüz Devlet sözüdür. Bu vesile ile Sözcü18 okurlarına selam ve sevgilerimi iletiyorum."

İLGİLİ HABER
Çankırı'da Belediye Başkanlığı seçimlerini MHP adayı kazandı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler