Çankırı'nın 'zabıta müdür vekili' Kaya neyin peşinde?

Çankırı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü koltuğunda vekaleten oturan Ö. Taylan Kaya isimli zat-ı muhterem, sergilemiş olduğu başarılı (!) icraatlerine bir yenisini ekledi. Müdür Kaya son icraatini dün öğleden sonra Çankırı sokaklarında sergiledi.

Çankırı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü koltuğunda vekaleten oturan Özkan Taylan Kaya, sergilemiş olduğu başarılı (!) icraatlerine bir yenisini daha ekledi. 

Edinilen bilgilere göre dün şehir merkezinde bir esnafın bahçesinde yetişen ihtiyaç fazlası sebzeyi dükkanının önüne 'satış' amaçlı olarak koyması ile başlayan tartışma ve sonrasında yaşanılanlar Çankırı'da yaşatılmak istenen 'zabıta terörü'nü de gözler önüne serdi.

MÜDÜR, YAKLAŞIK 20 PERSONELİYLE ESNAF BASAR MI?

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre esnafla tartışan zabıta memurunun telsizden yaşadıklarıyla ilgili bilgi vermesinden sonra olay yerine yaklaşık 20 kişilik ekibiyle gelen başarılı (!) zabıta müdürü Özkan Taylan Kaya'nın gerek esnafa gerekse çevredeki vatandaşlara olan yaklaşımı hiç de hoş karşılanacak cinsten olmamış!

Göreve geldiği ilk günden bu yana bulunduğu makamda "Ben Çankırı insanını 'adam' ederim" şeklinde cümleler kurmaktan imtina etmediği kulislerde konuşulan Vekil Müdür Kaya'nın sarfettiği bu çirkin sözleri hangi amaçla söylediği konusunda bir fikrimiz olmamasına karşın, bu sayfalardan verebileceğimiz en net ve anlaşılır cümlenin; "Kendine gel ve biraz sakin ol sayın Müdür" (!) demek olacağını belirtiriz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
50 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler