Çankırıspor, Cumhurbaşkanı'nın huzurunda

Çankırıspor, Cumhurbaşkanı'nın huzurunda

Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali'nin dün saat 14.00'de Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüştüğü öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul ettiği öğrenildi.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre, dün saat 14.00'de Cumhurbaşkanlığı köşküne çıkan Başkan Karaali ve beraberindekileri kabul eden Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e, başta Çankırıspor'un özel gündemi olmak üzere çok Çankırı ile ilgili bilgiler verildiği öğrenildi.

GÖRÜŞMENİN AYRINTILARI ORTAYA ÇIKTI
Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali ile Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yaptığı görüşmenin ayrıntıları ortaya çıktı. Başkan Karaali'nin Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki'ye verdiği bilgilere göre, çarşamba günü gerçekleşen randevu, Karaali'nin Cumhurbaşkanına yazdığı bir mektupla başlamış.

Yaklaşık 40 gün önce Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e bir mektup yazan Başkan Karaali başta Çankırı ve Çankırıspor olmak üzere Anadolu Gösteri Merkezi ile ilgili yapılan çalışmaları detaylı bir şekilde kaleme almış.

1.5 SAAT SÜREN GÖRÜŞMEDEN NOTLAR...
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile yaklaşık 1.5 saat süren görüşmede gündeme gelen konu başlıklarını şöyle özetleyebiliriz.

- Çankırı'daki gelişmelerin kadın penceresinden yansımaları.

- Çankırıspor'un başta altyapı olmak üzere tesisleşme ve ülke sporuna katkı sağlayacak projelerin hayata geçirilmesi yönünde yapılan çalışmalar.

- Çankırıspor'un Futbol Federasyonu ve Milli Takımın altyapısına yönelik projelendirdiği bölgesel çalışmalarla ilgili bilgiler.

- Anadolu Gösteri Merkezinin sahne sanatları ve kadına yönelik beceri geliştirme ve üretime dönük projelerinin aktarılması.

HAYRUNİSA GÜL DE PROJEYE DAVET EDİLECEK
Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali'nin verdiği bilgiye göre Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi hanımefendi Hayrunisa Gül de, aralarında İngiltere Kraliçesi Elizabeth'in de bulunduğu UEFA Sosyal Komitesi üyeliği ile birlikte "futbol köprüsü" projesinde "koruyucu anne modeli" olarak yeralmasının aktarıldığı ve Cumhurbaşkanlığı'nın projeye sıcak baktığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler