Çankırıspor, Kartepede sezona hazırlanıyor

Çankırıspor, Kartepe'de sezona hazırlanıyor

Çankırıspor'un Kocaeli - Kartepe The Green Park Oteldeki sezon hazırlıkları

hız kesmeden devam ediyor.

Cumartesi ve Pazar günleri Kulüp Başkanı Sevda Karaali Şireci'nin de katıldığı çalışmaları Sözcü18.com adına Vedat Beki pazar akşamından bu yana sizler adına takip ediyor.

Ilgaz'da tamamlanan birinci etap sezon hazırlıklarının ikinci etabı için seçilen Kocaeli - Kartepe'de 1700 metrede sürdürülen çalışmalara 27 futbolcu olmak üzere 37 kişilik kamp kadrosu büyük bir uyum içerisinde 29 Ağustos'ta başlayacak lig maratonuna hazırlanıyor.

TRANSFERE DEVAM...
Takımın teknik direktörü Hakan Yılmaz, ekibi ile birlikte tespit ettiği isimleri de Yönetimle değerlendirmesi sonrasında mavi-beyazlı renklere kazandırmaya devam ediyor.

Son olarak Kayseri Erciyesspor'dan Rıdvan Koçer ile bir yıllık, Yalovaspor'da futbol oynarken askere giden ve bonservisi elinde olan Aytaç Yaka ile iki yıllık anlaşmaya varıldı.

HAZIRLIK MAÇLARINA DEVAM
Kartepe'de Çankırıspor'un dışında kamp yapan takımların kendi aralarındaki hazırlık maçları da takımlar için oldukça faydalı oluyor. Bu çerçevede Çankırıspor, yarın saat 17.30'da İstanbul Süper Amatör Küme takımlarından Fenerköy ile karşılaşacak.

İkinci hazırlık maçını ise 28 Temmuz Çarşamba günü saat 13.30'da Tavşanlı Linyitspor ile oynayacak olan Çankırıspor, Temmuz günü sonlanacak Kartepe kampı süresince Güngören Belediye, Ankaraspor ve Adanaspor takımlarıyla da hazırlık karşılaşması yapmak için görüşmelerini sürdürüyor.

Fotoğraf 1: Kayseri Erciyesspor'dan transfer edilen Rıdvan Koçer, kendisini bir yıllığına mavi-beyaz renklerle buluşturan imzayı atarken. Fotoğraf 2: Son olarak Yalovaspor'da forma giyen Aytaç Yaka.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler