Çankırıspora iki flaş transfer daha

Çankırıspor'a iki flaş transfer daha

Lige iddalı hazırlanan Çankırıspor iki flaş transferi daha gerçekleştirdi.

Ilgaz - Armar Yıldıztepe'deki 11 günlük birinci kamp dönemini pazar günü tamamlayacak olan Çankırıspor, kadrosuna kazandırdığı Boluspor'dan Lokman Akyıldız ile Gürkan İzmirlioğlu ile daha da güçlendi.

Geçen sezon ligin klasman grubu maçları öncesinde takıma kiralık olarak kazandırılan Gürkan İzmirlioğlu ve kulübüyle yeniden anlaşma sağlandı. Gürkan'la birlikte, teknik direktör Hakan Yılmaz'ın talebi ve takımın ihtiyaçları doğrultusunda yine aynı takımda forma giyen Lokman Akyıldız önümüzdeki sezon Çankırıspor forması giyecek.

Çankırıspor'a transferi sonrası Ilgaz kampında duygularını ifade eden Lokman Akyıldız "Çankırıspor forması altında başarılara imza atacağımı düşünüyorum. Büyük bir camiaya geldiğimin farkındayım. Ilgaz'daki kamp çalışmalarımız gayet güzel geçiyor. Takım arkadaşlarımla kısa zamanda kaynaşmayı başardık." dedi.

4 TRANSFERLE TAKIMI TAMAMLIYORUZ
Yeni transferlerle ilgili olarak görüşlerini aldığımız Teknik Direktör Hakan Yılmaz "Lokman önümüzdeki sezon için oluşturacağımız takım kadrosunda önemli bir kozumuz olarak sahada yer alacak. Lokman'la birlikte geçen yıl kiralık olarak aldığımız Gürkan'ın katkısı da ortada. Her iki ismin kadroda yer alması beni fazlasıyla mutlu etti" dedi.

21 Temmuz'da başlayacak olan Kocaeli - Kartepe kampı konusunda konuşan Yılmaz "Ilgaz'da yaptığımız çalışmalar hedeflediğimiz sonuçlar doğrultusunda tamamlandı. Bugün itibariyle 4 transfer daha yaparak yeni sezon hazırlıklarımıza aralıksız devam edeceğiz. Kartepe kampının lige hazırlanma yolunda bizlere çok faydalı olacağını düşünüyorum. Taraftarımıza başarılı sonuçlar alan bir ekip oluşturarak ligde zirveye oynama hedefimizi gerçekleştirme yolunda adım adım ilerliyoruz" dedi.

MİLLİ TAKIMLAR
BÖLGE ANTRENÖRÜ
ŞENOL YILMAZ ILGAZ KAMPINDA
Öte yandan Milli Takımlar Ankara Bölge Antrenörü Şenol Yılmaz, Çankırıspor'un Ilgaz - Armar Yıldıztepe'deki kampını ziyaret etti.

Cumartesi günü sabah ve akşam Ilgaz ilçe stadında yapılan antrenmanları izleyen Şenol Yılmaz "Değerli dostum Hakan Yılmaz'ın Çankırıspor'a teknik direktör olması beni fazlasıyla mutlu etmişti. Kendisinin ve ekip arkadaşlarının başarılı olacağına olan inancım tamdır. Teknik kadroda Türk futboluna büyük katkılar sağlamış değerli isimlerin bulunması Çankırıspor adına büyük bir şans. Böylesi bir kadro ile Çankırıspor'un ligde başarılı sonuçlar alacağını düşünüyorum. İzlediğim antrenmanlar ile birlikte Kartepe'deki çalışmalarla takımın lige çok daha iyi hazırlanacağı şüphesiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler