Çankırıspordan özür (!)

Çankırıspor'dan "özür" (!)

Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali imzalı yazılı açıklama akşam saatlerinde gerçekleşti.

Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali yaptığı yazılı açıklama ile Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’ten “özür” diledi.

“2009 Yılından bu yana Çankırıspor’un geleceği için önemli çalışmalar yapmaktayız. Ancak yaşanan anlamsız çekişmelere bu çalışmalarımızı engellemektedir.

Çankırıspor’un bu günlere gelmesinde emeği geçen herkese ve her kuruma teşekkür ederiz. Birlik ve beraberlik içinde elele vererek Çankırıspor’u hak ettiği ve arzuladığımız yerlere çıkarmak istiyoruz.

Bu yaklaşımla göreve geldiğimiz günden bu yana gerek sözlü, gerek basında maksadını aşan sözlerden dolayı idareciler ve Belediye Başkanı İrfan Dinç’ten özür diliyoruz. Bu anlamsız sürtüşmeler Çankırıspor kulübüne zarar vermektedir. Bu günden itibaren Valiliğimiz, Belediyemiz, milletvekillerimiz ve taraftarlarımızın desteğinde daha güzel, daha başarılı günlere erişeceğimize inanıyoruz.

Bundan sonra idarecilerimiz, yöneticilerimiz, sporcularımız daha istekli, daha verimli ve daha titiz çalışarak başarıya ulaşacağımıza inanıyoruz.

Duyarlı Çankırı halkına önemle duyururuz.

Sevda Karaali – Çankırıspor Kulübü Başkanı”

FLAŞ GELİŞMENİN PERDE ARKASI

Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali'nin akşam saatlerinde yayımladığı "özür" mesajının arka planında ne var?

Sözcü18 Haber Merkezi böylesi bir gelişmenin ayrıntılarına ulaştı. Sevda Karaali'nin dün Beypazarı Şekerspor maçı sonrası Ankara'da Çankırı Milletvekilleri Av. İdris Şahin, Hüseyin Filiz ve Ak Parti Çankırı İl Başkanı Salim Çivitcioğlu'nun katıldığı 4'lü bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantının ana konusu Çankırıspor Kulübüne ait Ankara çıkışı üzerindeki tesis alanının, yeni yapılan 1/1000 ve 1/5000'lik planlarda "eğitim alanı"ndan "sanayi alanı"na dönüştürülmesi oldu.

Bilindiği gibi Çankırıspor Kulübü sahibi olduğu alanın "eğitim alanı"ndan "sportif alan"a dönüştürülmesi kararının Çankırı Belediyesince alınmasını talep ediyordu. Aylardır bu kararın çıkmadığı gibi yeni planda yapılan son değişiklik kulübün Türkiye Futbol Federasyonu'ndan proje karşılığı alacağı yardımın da gelmesinin önündeki en büyük engeldi.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan'ın da arabuluculuğu ile Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç ile Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali arasındaki "sürtüşme"nin ortadan kalkması için kulüp yönetiminden istenilen "özür" açıklaması bugün akşam saatlerinde geldi.

İMAR MEVZİ PLANLARINDAKİ DEĞİŞİKLİK YOLDA!

Sözcü18 Haber Merkezinin elde ettiği diğer bir bilgi ise Belediye Başkanı İrfan Dinç'in imar planında yapılan değişikliği ortadan kaldıracak yeni düzenlemenin oluşturulan ekiple gerekli düzeltmelerin yapılması talimatını verdiği öğrenildi.

Kulüp tesislerinin yeni planda "sportif alan" olarak değiştirilmesi ile TFF ile yapılan protokol gereği iki antrenman sahasının yapımına da önümüzdeki süreçte başlanmasının önünde herhangi bir engel kalmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler