Çankırısporun yer aldığı grup belirlendi

Çankırıspor'un yer aldığı grup belirlendi

Çankırıspor önümüzdeki sezon zorlu bir grupta.

2010-2011 Sezonu TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig grup kuraları çekimi bugün yapıldı. 18 takımdan 2 gruptan oluşan TFF 2. Lig'in gruplarının belirlendiği kur'a çekimi saat 11.00'de Maslak Sheraton Otel'de gerçekleştirildi.

Kur'a çekimine Çankırıspor kulübü adına Başkan Sevda Karaali Şireci katıldı.

Çekilen kur'a sonucu 18 takımlı mücadelede, Çankırıspor'un bulunduğu grupta önemli takımlardan Sarıyer ve Göztepe yeraldı.

KIRMIZI VE BEYAZ GRUP-
Çekilen kura sonucunda 18'er takımdan oluşan kırmızı ve beyaz gruplar şöyle oluştu:

Beyaz Grup
İskenderun Demirçelik, Alanyaspor, Hacettepe, BUGSAŞ, Etimesgut Şekerspor, Bandırmaspor, Adıyamanspor, Yeni Malatyaspor, Mardinspor, Turgutluspor, Göztepe, Sarıyer, Körfez Belediyespor, Gebzespor, Bozüyükspor, Çankırıspor, Çorumspor, Akçaabat Sebatspor.

Kırmızı Grup
Tarsus İdmanyurdu, Adana Demirspor, Pursaklarspor, Türk Telekom, Balıkesirspor, Şanlıurfaspor, Belediye Vanspor, Elazığspor, Dardanelspor, Fethiyespor, Eyüpspor, Pendikspor, Kocaelispor, Sakaryaspor, Tokatspor, Konya Şekerspor, Ofspor, Trabzon Karadenizspor.

STATÜ-
Çift devreli lig usulüne göre oynanacak müsabakalardan sonra her grubun birincisi olan 2 takım doğrudan TFF 1. Lig'e yükselecek.

Her iki grupta 2'nci, 3'üncü, 4'üncü, ve 5. sırayı alan takımlar ise TFF'nin belirleyeceği sahada tek maç eleme usulüyle mücadele edecek ve finalde kazanan takım TFF 1. Lig'e yükselmeye hak kazanacak

HAKAN YILMAZ: HEDEFTE SAPMA YOK
Çankırıspor'un 2010-2011 futbol sezonunda mücadele vereceği bugüne kadar mücadele verdiği gruplar içerisinde en güçlü olanı. Sarıyer ve Göztepe'nin yer aldığı ve her iki takımın da lige oldukça iddialı kadrolar oluşturduğunu göz önüne aldığımızda, ne denli zor bir grupta mücadele vereceğimiz ortada.

Teknik Direktör Hakan Yılmaz, kur'a çekimi sonrası Sözcü18.com'a yaptığı açıklamada "Genel anlamda her iki grup da zorlu olacaktı. Bizim hangi grupta olacağımızın çok önemi yoktu. Grupların bu hali herkes için aynı eşitlik ve aynı zorlukta. Bizim hedeflerimizde herhangi bir sapma yok. Ayrıca böylesi zor atmosferin bize faydası olacağını düşünüyoruz. Grupların bugünkü durumu bakışımızdan ve duruşumuzdan birşey götürmez. Biz aynı azim ve hırsla çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

Öte yandan Çankırıspor'un lige hazırlık programı çerçevesinde Kocaeli - Kartepe kampı 21 Temmuz Çarşamba günü başlayacak. Sabah erken saatlerde kamp merkezine yolculuğa çıkacak olan Çankırıspor'un 15 gün sürecek Kartepe kampına 4 mevkiye yapılacak transferden en az ikisini gerçekleştirerek gitmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler