Çankırı'ya 'araştırmacı' olarak atanan Gıyas Güven'e eşi sahip çıktı

Çankırı'ya 'araştırmacı' olarak atanan Gıyas Güven'e eşi sahip çıktı

Ağrı'da İŞKUR İl Müdürlüğü görevinde bulunurken, iş vaadiyle kadınları kandırıp cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen ve bir araç içinde o kadınlardan biriyle ilişkiye girdiği anların o görüntüleri ifşa olan Gıyas Güven'e eşi Adalet Güven sahip çıktı.

AĞRI İŞKUR İl Müdürlüğü görevini icra ederken; İş vaadiyle kadınları kandırıp cinsel ilişkiye girdiği iddia edilen ve bir araç içinde o kadınlardan biriyle ilişkiye girdiği anların görüntüleri sosyal medyada ifşa olan Gıyas Güven'in Çankırı'ya 'araştırmacı' olarak atandığı haberini 4 Aralık 2022 Pazar günü "AKP'den Çankırı'ya ünlü (!) bir 'donu düşük' ataması" başlığı ile duyurmuştuk.

Skandal fotoğrafların sosyal medya başta olmak üzere yazılı ve internet medyasında yayınlanmasının ardından 3 ay önce İl Müdürlüğü görevinden alınan Gıyas Güven, hakkında şikayetçi olmadığı gerekçesiyle dava açılmadığı, kurum tarafından yürütülen soruşturmanın tamamlanmasının ardından Çankırı'ya 'araştırmacı' kadrosu ile atanmış ve 'görev' yazısı İŞKUR İl Müdürlüğü'ne geldikten sonra da mesaiye başlamadan, 'izinli' sayılmıştı.

EŞİ ADALET GÜVEN'DEN BASIN TOPLANTISI

Gıyas Güven’in eşi Adalet Güven avukatları Emrah Tokağ ile basın toplantısı yaptı. Görüntülerin sosyal medyaya düşmesinin ardından eşi hakkında birçok asılsız ve iftira haberlerinin yapıldığını savunan Adalet Güven, aile olarak çok zor süreçler geçirdiklerini dile getirdi. Eşine karşı kumpas kurulup şantaj yapıldığını savunan Adalet Güven, "Maalesef ki yayılan haberlerin gerçeklerle hiçbir alakası yoktu" deyip şöyle devam etti:

"BUNLARIN HEPSİ İFTİRADIR, SUÇTUR"

"Orada anlatıldığı gibi herhangi bir kadının acziyetinden faydalanılması asla söz konusu değildir. Eşimin yaklaşık 22 yıllık bir devlet memurluğu süreci vardır. Bu 22 yıllık sürecin yaklaşık 10 yıllık bir dönemini Ağrı’da yönetici olarak hizmet vermiştir. Bu yöneticiliği sırasında hiç kimse halkımız ve tüm arkadaşları şahittir ki, ayrıca bu süreçte yaklaşık 3 aydır Çalışma Bakanlığı'nca başlatılan teftiş raporunda da her şey çok açık bir şekilde ifade edilmiştir ki, bunların hepsi iftiradır, suçtur.

"HİÇBİR BAYANLA ODASI KAPALI GÖRÜŞMEDİ"

Eşim bugüne kadar hiçbir bayanla hiç kimse iddia edemez ki odasında tek görüşmemiştir. Her zaman yanında bir personel bulundurmuş ve kapı sürekli açık kalmıştır. Bunun tüm halk şahididir, tüm kurumu şahididir. Zaten ifadelerinde de yer vermiştirler."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler