'Çankırı'ya yapılacak yatırımlar'ın konuşulduğu masada neden MHP'li belediye başkanları yok?

'Çankırı'ya yapılacak yatırımlar'ın konuşulduğu masada neden MHP'li belediye başkanları yok?

AKP Çankırı milletvekili, nam-ı diğer 'çay-simit hesapçısı' M. Emin Akbaşoğlu, Twitter'dan yaptığı paylaşımda yeni bir skandala daha imza attı! Nasıl mı?

AK Parti Çankırı milletvekili M. Emin Akbaşoğlu Twitter'dan yaptığı paylaşımda; "Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez Beyi ziyaret ederek Çankırı'mıza yapılacak yatırımlar ile ilgili istişarelerde bulunduk." dedi.

Akbaşoğlu'nun paylaşımında yer alan karelerde AKP'nin ikinci Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu ile yeni İl Başkanı Av. Abdülkadir Çelik ile birlikte İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Çıbık ve AKP'nin Ilgaz, Orta, Kurşunlu, Şabanözü, Atkaracalar, Saçak belediye başkanları bulundu.

AKP'li vekil Akbaşoğlu'nun "... Çankırı'mıza yapılacak yatırımlar ile ilgili istişarelerde bulunduk." cümlesine karşın fotoğraf karelerinde bulun(a)mayan Çankırı Merkez Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen başta olmak üzere Yapraklı'yı da, Korgun'u da ve Bayramören'i de herhalde Çankırı olarak görmemekte!

Toplamda 150 bin nüfusu bulmayan bir Çankırı'yı TBMM'de temsil eden AKP'li iki milletvekilinin bugün için sosyal medya aracılığı ile bölge insanına kanaatimiz odur ki iki mesaj birden veriyor! (Yanılıyorsak düzeltme hakları mevcuttur)

Birincisi; Başta Çankırı Merkez olmak üzere Yapraklı, Korgun ve Bayramören ilçelerimizin Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı hizmetleri ile ilgili herhangi bir ihtiyacı yoktur!

İkincisi de; "Cumhur İttifakı" ortağımız olan MHP ile işbirliğimiz sadece ve sadece seçim meydanlarında geçerlidir! Bunun dışındaki zamanlarda herkes başının çaresine baksın! Kim dedi size Çankırı Merkez'e MHP'li belediye başkan adayı seçin diye? AKP İktidarı ve onun temsilcileri olarak bizler kendi partili belediye başkanlarımızın ihtiyaçlarını gidereceğiz! Gerisi bizleri ilgilendirmez!

akp-akbasoglu-belediye-baskanlari-resim-05.jpg

Ayrıntılar geliyor...

akp-belediye-baskanlari-akbasoglu-civitcioglu-resim-05.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
26 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler