Çankırıya yeni kapalı spor salonu müjdesi

Çankırı'ya yeni kapalı spor salonu müjdesi

Ak Parti Çankırı milletvekilleri Şahin ve Filiz, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ı makamında ziyaret ederek öğrenci yurdu ve yeni kapalı spor salonu için destek istediler.

Ak Parti Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette bakanlık bünyesinde Çankırı’ya yapılması düşünülen Gençlik Merkezi ile Hizmet Binası, Çankırı Merkez’de yapılması planlanan 1500 kişilik kapalı spor salonu ile Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğünce yapımı gerçekleştirilecek 1000 kişilik öğrenci yurdu binası hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Bakan Suat Kılıç’la yapılan görüşme öncesi Kredi Yurtlar Genel Müdür Hasan Albayrak’dan da yurdun ihale süreci hakkında bilgi alındı.

Yapılan görüşmeler sonucunda Uluyazı Kampüs alanı içerisinde 1000 öğrencinin istihdam edilebileceği bir ve üç kişilik odalardan oluşacak yurt binası inşaatına önümüzdeki kırk gün içinde başlanılacak.

Başlangıç tarihinden itibaren bir yıl içerisinde bitirilecek olan yurt ihalesini 27.06.2011 tarihinde yapıldığı ve 18.500.000 TL ihale bedeli ile ihalenin gerçekleştiği bildirildi.

ÖĞRENCİ YURDU HAYIRLI OLSUN

Ak Parti Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, yaptıkları ortak yazılı açıklamada; "Tamamen Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü’nün kontrolünde gerçekleşecek olan öğrenci yurdunun Çankırı'da öğrenim görecek üniversite gençliğine hayırlı olmasını temennisinde bulunarak, emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini" belittiler.

Ayrıca Merkez ilçede Gençlik Merkezi ve Hizmet Binası ihalesi 10.08.2011 tarihinde 1.823.653.000 TL bedelle ihalesi yapılmış olup önümüzdeki günlerde yer teslimi yapılarak inşaata başlanılacağı ve Kapalı Spor Salonu ile ilgili çalışmanın önümüzdeki dönem yatırım programına alınmak suretiyle gerçekleştirileceği ifade edildi.

ŞAHİN'E GENEL MERKEZ'DE YENİ GÖREV

Öte yanda daha önce Anayasa Komisyonu üyeliğine seçilen Çankırı Milletvekili Av. İdris Şahin, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Merkezi tarafından Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler