Çankırı/Yapraklı'da korkutan yangın

Çankırı/Yapraklı'da korkutan yangın

Çankırı'nın Yapraklı ilçesinde sabah saat 05:30'da evin bacasının tutuşması ile çıkan yangın itfaiyenin müdahalesi ile kısa sürede söndürüldü. Yangında can kaybı yaşanmazken evin çatısı tamamen yandı.

Yapraklı ilçesinde sabah saat 05:30 sularında evin çatısında çıkan yangın sokak devriyesindeki bekçilerin uyarısı sonucu kısa sürede çevreye sıçramadan söndürüldü.

Edinilen bilgilere göre Selim Çolakoğlu'na ait evin çatısında çıkan yangına ilk müdahale Yapraklı Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından yapıldı. Çankırı Belediyesi'ne bağlı itfaiyenin de olaya müdahalesiyle kısa sürede söndürülen yangında can kaybı yaşanmazken, evin çatısının tamamen yandığı bildirildi.

Yangının çıktığı saatlerde 5 kişilik aile fertlerinin 3'ünün evde olduğu ve yangına bacada birikmiş olan kurumun neden olduğu öğrenildi.

BÖLGE MİLLETVEKİLİ OLAY YERİNDE
Öte yandan çıkan yangından haberdar olan AKP Çankırı milletvekili Salim Çivitcioğlu'nun olay yerine gelerek yetkililerden bilgi aldığı bildirildi.

BELEDİYE BAŞKANI GÜNGÖR: BÜYÜMEDEN KONTROL ALTINA ALDIK
Sabah saatlerinde çıkan yangınla ilgili olarak Sözcü18 Haber Merkezi'ne konuşan Yapraklı Belediye Başkanı Ömer Güngör; "Evin çatısında çıkan yangının çevre evlere sıçramadan kontrol altına alınması işin sevindirici yanı oldu. Belediyemize ait itfaiyede merdiven bulunmadığı için Çankırı Belediyesi'nden yardım talebinde bulunduk. Onların da olay yerine zaman kaybetmeden yetişmesi ile ağır sonuçları olabilecek bir yangını kısa sürede söndürdük. Yangının bacada biriken kurumdan çıktığı belirlendi." dedi.

yangin-yaprakli-resim-03.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler