Çankırıyıyı kalkındırmak boynumuzun borcu

"Çankırıyı'yı kalkındırmak boynumuzun borcu"

Ak Parti mlletvekili adayları Av. İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, Küçük Sanayi sitesinde çalışanları ziyaret etti.

AK Parti Çankırı milletvekili adayları Av. İdris Şahin ve Hüseyin Filiz seçim çalışması kapsamında Çankırı Küçük Sanayi sitesindeki esnafları gezdi.

İlk olarak Ankara yolu üzerindeki akaryakıt istasyonları ve diğer tesisleri gezen Ak Parti milletvekili adayları, Kamil Filiz’in sahibi olduğu Filiz Çelik Kapı tesislerine geçerek işçilerle bir araya geldi.
Yemekhanede toplanan işçilere seslenen Avukat İdris Şahin, evinin ve işyerinin kapısının Filiz Çelik kapı tarafından yapıldığını söyleyerek Filiz Çelik kapının bir Çankırı markası olarak yaptığı işlerle gurur duyduklarını ifade etti.

Sanayide üretimin devamlılığı için Türkiye’de istikrarın şart olduğunu vurgulayan Şahin, “Bu istikrar için 2023’e kadar Ak Parti iktidarlar işbaşında olmalıdır. Ülkenin daha iyiye gitmesi, Çankırı’da yatırımların sanayinin daha da gelişebilmesi adına bizlere omuz vereceğinize inanıyorum” diyerek konuşmasını noktaladı.

HÜSEYİN FİLİZ: ÇANKIRI'YI BÜYÜTMEK İKTİDARLA OLUR

Filiz, “İşçilerin ‘alın terini kurumadan verin’ diyor peygamber efendimiz. Biz böyle bir zihniyetin temsilcisiyiz. Asla ve asla çalışanımın ve onun ailesi ve arkadaşını tepeden görmem. Çünkü benimle beraber burada hepiniz çalıştınız. Belki yeni arkadaşlarım bunu bilmez” dedi.

Ak Parti’nin ‘İstikrar sürsün Türkiye büyüsün’ sloganıyla yola çıktığının altını çizen Filiz, “Şimdi Çankırı’yı büyütmeliyiz ki, Türkiye’yi büyütelim. Siyasetçi elinde projesi olan adamdır. Çankırı’yı büyütmek diye bir hayalin bir amacın yoksa sen niye siyasetçi olacaksın ki. Çankırı’yı büyütmek iktidarla olur” diye konuştu.

Yetmiş milyon liralık yatırımla su ve doğalgazın Çankırı’ya geldiğini hatırlatan Filiz, su ve doğalgazın aynı zamanda insan ve sağlık anlamlarına geldiğini kaydetti.  Eskiden Çankırı’ya astsubay okulundan girince sis ile kaplandığı için on metre ötemizi göremezdik. Doğalgaz, yol, asfalt, kaldırım taşı, bunlar bir yerin kalkınma işaretidir. Şimdi su ve doğalgazı karşılaştırdınız zaman hiçbir muhalefetin yapamayacağı bir iş. Muhalefete oy verseydiniz bu hizmetler olmayacaktı. Bu gün kim hizmet ediyorsa oylarımızı ona verelim. Çankırı’yı kalkındırmak bizim boynumuzun borcu. Biz burada kırk sene yaşadık. Cenazemizde gelecek Sarı baba’ya defnedilecek” dedi.

Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif başkanı Mehmet Şimşek’i makamında ziyaret eden Şahin ve Filiz sanayi sitesiyle ilgili bilgi aldı. Ak Parti milletvekili adaylarının seçim turuna İl Genel Meclis Başkanı Osman Canbaz’da katılarak destek verdi.

MEGASAN Medikal Gaz sistemlerinin sahibi Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten’le bir araya gelen Şahin ve Filiz, Ilgaz dağı oteller bölgesinde teröristlerce açılan ateş sonucu bir polisin şehit bir polisinde yaralandığı haberinin duyulması üzerine seçim çalışmasını yarıda keserek Çankırı’ya döndü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler