Çarşı iznine çıkan 5 asker Çankırı'yı karıştırdı

Çarşı iznine çıkan 5 asker Çankırı'yı karıştırdı

Akşam saatlerinde yaşanan olaya sebebiyet veren alkollü 5 askerden 2'si Çankırı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Edinilen bilgilere göre Çankırı Merkez'de yaşanan olay, çarşı iznine çıkan askerlerin sokaktaki vatandaşa küfürleri ile başladı.

Yaşanan olayda; Akşam saatlerinde Emek Lokantası önünde, 4-5 asker bayanlara küfür ediyor. Daha sonra karşılıklı sözlü sataşma alkollü oldukları anlaşılan askerlerin Çankırı'ya ve de Çankırı insanına galiz küfürleri ile devam ediyor. Olaya müdahil olan vatandaşlar, küfür eden 2 askeri Postane sokağında sıkıştırıyor ve linç girişiminde bulunuyor. Alkollü askerlerden birisi kaçarak eline aldığı bıçakla tekrar olay yerine dönüyor...

Çankırılı gençlerin duruma dahil olmasıyla birlikte yaşanan olaylar kısa sürede büyüyor ve elindeki bıçakla vatandaşlara saldıran asker kısa sürede etkisiz hale getirildi. Öfkeli vatandaşların sille-tokat giriştiği 2 alkollü asker ise olay yerinden hızla uzaklaşarak eski Orduevi'ne sığındılar.

Vatandaşların da eski Orduevi önüne gelmesi ile birlikte polis ve askeri inzibat olayların büyümesini engellemek için yoğun çaba sarfetti. Polisin Orduevi önünde toplanan kalabalığı dağıtması sonrasında yaralı 2 asker Çankırı Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, bıçakla saldırıda bulunan asker de polis tarafından Orduevi'nden alındı.

5 ASKER ÇANKIRI DEVLET HASTANESİ'NDE
Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre şehir merkezinde olay çıkartan 5 asker halen Çankırı Devlet Hastanesi'nde tedavi ve tıbbi gözlem altında. Askerlerden 2 tanesi'nin burnu kırık ve diğer 3 askerin sağlık durumunda endişe edecek bir durum yok. Burnu kırık askerlerin de hayati öneme haiz bir durumunun olmadığı ancak müşahade altında tutuldukları öğrenildi.

5 ASKER İÇİN DİSİPLİN VE ADLİ KOVUŞTURMA BAŞLADI - TIKLA

cankiri-askerlerorduevinde-resim-01.jpg

cankiri-orduevi-asker-lincgirisimi-resim-01.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler