ÇATSO Başkanı Çelikten'den Belediye Başkanı Esen'e ziyeret

ÇATSO Başkanı Çelikten'den Belediye Başkanı Esen'e ziyeret

ÇATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Çelikten ve beraberindeki heyet, Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'i makamında ziyaret etti.

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurul Başkanı Hayrettin Çelikten, Meclis Başkanı Cafer Özkan ile beraberinde yönetim kurulu ve meclis üyeleri görevine yeni başlayan Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'i makamında ziyaret ederek yeni görevinin 'hayırlı olması' dileğind bulundular.

ÇATSO Başkanı Çelikten ziyarette; "Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yaparken ailemiz içinden bir fert olarak Belediye Başkanlığına seçilmenizden dolayı büyük gurur duyuyoruz. Destek ve yardım talep edildiğinde her türlü konuda ÇATSO olarak da başkanımızın yanındayız. Kendisi tüccar kökenli olması nedeniyle sanayici ve tüccarın sorunlarını yakından bildiğini, bununla birlikte Çankırı'nın sorunlarını da yaşayarak öğrendiğini ve bu sorunların çözümleri aşamasında başarılı olacağına olan inancımız tamdır. Çankırı Belediyesi ve ÇATSO olarak her iki kurumun temel amacının Çankırı'ya değer katmak suretiyle gelişimine katkı sağlamak olduğunu düşünüyorum" dedi. 

ÇATSO Başkanı Çelikten Çankırı Belediyesi'ndeki personel sayısının ihtiyaçların çok ötesinde bir rakamda olmasının yanlışlığına da dikkat çekerek "Çankırı Belediyesi için önemli bir 'sorun' olarak gördüğümüz bu yapının yeni yönetim ile birlikte revize edilerek makul sayılara indirileceğini umuyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

BAŞKAN ESEN: KOORDİNELİ ÇALIŞMAMIZ ÇANKIRI'YA BÜYÜK KATKILAR SAĞLAR
Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen de ÇATSO yönetiminin ziyaretinden mutlu olduğunu ve "Her iki kurumun koordineli olarak çalışmasının Çankırı'ya büyük katkılar sağlayacağını ümid ediyorum" dedi.

catso-belediye-ziyaret-resim-04-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler