ÇATSO ve Borsa'dan 32 tonluk yardım deprem bölgesine gitti

ÇATSO ve Borsa'dan 32 tonluk yardım deprem bölgesine gitti

Çankırı Ticaet ve Sanayi Odası üyeleri ile Ticaret Borsası üyelerinin son 24 saatte yapılan çağrı ile biraraya getirdikleri yaklaşık 32 tonluk gıda ve ihtiyaç maddelerinden oluşan yardım paketleri ile yüklü TIR bugün Elazığ'a gitmek üzere yola çıktı.

Elazığ ve Malatya’da yaşanan deprem sonrasında oluşan acil ihtiyaçlar nedeniyle Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası ve Çankırı Ticaret Borsası koordinasyonunda Elazığ ve Malatya illerindeki AFAD koordinasyon merkezlerine ulaştırılması amacıyla yardım konvoyu oluşturularak yola çıktı.

Konuyla ilgili olarak yapılan ortak açıklamada; "Yaşanılan üzücü deprem sonrası tüm vatandaşlarımız derinden üzülmüştür. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bugünlerde bizler de elimizden gelen yardımı en hızlı şekilde bölgeye ulaştırmak için çalışmalarımızı tamamladık. Bu vesile ile yardım kampanyamıza katılan yardımseverlerimize ve tüm üyelerimize en içten duygularımızla teşekkür ediyoruz.

Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz. Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası ve Çankırı Ticaret Borsası olarak Elazığ ve Malatya’da ki kardeşlerimizin yanındayız." denildi.

YARDIM TIR'INDA  NELER VAR?
​​​​​​Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Elazığ'a gönderilen yardım TIR'ında; Başta kuru bakliyat olmak üzere, makarna, un, çocuk bezi, 225 çift ayakkabı, 12 bin çift çorap ve küçük ev aletleri mevcut.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler