ÇATSO'nun yeni Meclis Başkanı Fehmi Bölükbaşı

ÇATSO'nun yeni Meclis Başkanı Fehmi Bölükbaşı

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası'nda bu akşam yapılan Meclis Başkanlığı seçimi tek adayla gerçekleştirildi. 21 üyeli mecliste 5 kişi eksikle toplandı ve Fehmi Bölükbaşı 16 oyla Meclis Başkanlığı'na seçildi.

Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası'nda uzun yıllar Meclis Başkanı olarak görev yapan iş insanı Cafer Özkan'ın ölümü ile boşalan koltuk için bu akşam 21 üyeden 16'sının katıldığı seçimle iş insanı Fehmi Bölükbaşı, ÇATSO'nun Meclis Başkanı seçildi.

Seçimler sonunda kendisine ulaştığımız iş insanı Fehmi Bölükbaşı; "Ticaret ve Sanayi Odamızda uzun yıllar Meclis Başkanlığı yapan değerli büyüğümüz Cafer Özkan'ı bir kez daha rahmetle anıyorum. Yapılan seçim ve alınan sonucun Odamız'a ve Çankırı'ya hayırlar getirmesini yüce Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

Hatırlanacağı gibi Meclis Başkanlığı seçimlerine Meclis Başkan Yardımcısı iş insanı Tuncay Koç da aday olarak gireceğini açıklamış, daha sonra adaylık yarışından çekilmişti.

catso-meclis-baskani-resim-012.jpg

Bu akşam ÇATSO Meclis salonunda yapılan seçim sonrasında Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten ile meclis üyeleri toplu halde günün anısına kare verdiler... 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler