Çayırova Çankırılılar Derneği açıldı

Çayırova Çankırılılar Derneği açıldı

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde yaşayan Çankırılılar, birlik ve beraberliklerini gösterme adına 'Çayırova Çankırılılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'ni kurdular. Derneğin açılışı geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleştirildi.

Kocaeli'nin sanayi açısından gelişmiş ilçelerinden Çayırova'da yaşayan Çankırılılar, "Çayırova Çankırılılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği" adı altında biraraya geldiler. Habip Köse'nin başkanlığını yaptığı derneğin açılışı geniş bir katılımla geride bıraktığımız cumartesi günü gerçekleştirildi.

Derneğin açılış törenine; Tuzla Çankırılılar Dernek Başkanı Hakan Karaot, Çankırı Dernekler Federasyonu Bölge Baskanı Önder Tozan, İstanbul Ilgaz Dernekler Birligi Başkanı Mustafa Anaçal, Çankırı Yalıözü Dernek Baskanı Dursun Anayurt ile birlikte, Çayırova CHP İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, İYİ Parti Tuzla ilçe kurucu başkanı Recep Karaot ile CHP Çayırova Belediye Meclis üyesi Halis Koç da katıldılar.

Dernek Başkanı Habib Köse; "Çayırova'da yaşayan Çankırılılar olarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirme adına çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmayan değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Yaşadığımız ve terimizi akıttığımız Çayırova'mızda gerek hemşehrilerimize gerekse Çayırova'ya hizmet için böylesi bir oluşumu gerçekleştirdik." dedi.

dernek-acilisi-cayirova-resim-012.jpg

dernek-acilisi-cayirova-cumartesi-resim-012.jpg

cayirova-cankirililar-dernegi-acilis-resim-012.jpg

cayirova-cankirililar-dernegi-acilis-resim-02.jpg

cayirova-dernek-acilisi-iyi-parti-ilce-baskani-resim-012.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler