Ceceli konseri, izdiham yarattı

Ceceli konseri, izdiham yarattı

Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında Çankırı'da konser

veren pop müziğin sevilen ismi Mustafa Ceceli, ilk kez kendi memleketinde sahneye çıkmanın heyecanını yaşarken, sevilen şarkılarıyla da sevenlerine güzel saatler yaşattı.

Havanın her an yağabileceğini hesaplayan organizasyon komitesi, konseri Hasan Fehmi Gökşen Kapalı Spor salonuna alınca, bu kez de salonun yetersizliği izdihamın yaşanmasına neden oldu. Salonun kapılarının erken kapatılması çok sayıda Çankırılı'nın dışarda kalmasına neden olurken, konsere giremeyenler organizasyon komitesine tepkilerini dile getirdiler.

"Ben de bir Çankırılı olarak selamlar olsun size." diyerek konsere başlayan Ceceli, sevilen şarkıları ile birlikte başta Sezen Aksu ve Tarkan'a ait parçaları da seslendirdi.

HASAN FEHMİ GÖKŞEN SPOR SALONU 
YETERLİ GELMİYOR

Konseri; başta Çankırı Valisi Şemsettin Uzun, Belediye Başkanı İrfan Dinç olmak üzere bazı bürokratlar da izledi. Ceceli konserinde, ayrıca havai fişek gösterisi de sunuldu.

Konser salonuna giremeyenlerin oluşturduğu kalabalığı dağıtmakta güçlük çeken emniyet güçleri yaptıkları anonslarla kapıların kapalı ve salonun dolu olduğunu belirterek vatandaşların alandan ayrılmasını istediler.

Dün akşam yaşananlar gösterdi ki, Çankırı'ya Hasan Fehmi Gökşen Kapalı Spor Salonu artık ihtiyaca yanıt vermiyor. Üniversite kenti olan Çankırı için, umarız konuyla ilgili olarak gerek Ak Parti İl Başkanlığı gerekse yerel yönetim harekete geçer ve Çankırı'ya yakışan yeni bir spor salonunun kazandırılmasını sağlarlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler