Çek veya senet kullanmadan araba alın

Çek veya senet kullanmadan araba alın

Günümüzde temel ihtiyaçlardan sonra kenara para atmak ve birikim yaparak peşin para ile araba almak oldukça zor ve zaman harcayan bir süreç oluyor.

İnsan ihtiyaçlarının sürekli artması ve aynı zamanda konforlu bir yaşam standardında yaşamak gibi istekler beraberinde farklı harcamaları ve haliyle tasarruf gerekliliğini de beraberinde getiriyor. Günümüzde temel ihtiyaçlardan sonra kenara para atmak ve birikim yaparak peşin para ile araba almak oldukça zor ve zaman harcayan bir süreç oluyor.

Kredisiz araba almak isteyenler ise uzun bir süre araba almak için beklemek durumunda kalabiliyor. Bankaların yüksek faiz oranları ve zor ödeme planları araba sahibi olmayı daha da zorlaştırıyor. Bu noktada Tasarrufla ev, kredi çekmeden ve faiz ödemeden araba sahibi olmak isteyenlerin imdadına yetişiyor.

Taksitle istediğiniz arabanın sahibi olabilirsiniz

Yüksek faizli kredi çekmek istemeyen ve kredi ödemeye gücü yetmeyenler için tasarrufla ev, yeni bir sistem geliştirerek araba sahibi olmak isteyenlere taksitle araba alma fırsatı sunuyor. Müşteri odaklı sistemlerini geliştiren ve hizmet veren Tasarrufla Ev sayesinde her ay faizsiz taksit ödeyerek istediğiniz arabanın sahibi olabilirsiniz.

Tasarrufla ev sistemine göre istediğiniz arabanın fiyatını, sisteme peşinatlı uya da peşinatsız şekilde girmek istediğinizi bildirerek siz de istediğiniz arabayı peşin olarak alıp taksitle bunalmadan ve zorlanmadan ödeyebilirsiniz.

Arabanızın parasını istediğiniz gibi ödeyin

Senetle araba alabileceğiniz tasarrufla ev sisteminde aynı zamanda senet imzalamadan ve çek almadan da araba sahibi olmanız mümkündür. Sisteme peşinat vererek ya da hiç peşinat vermeden dâhil olabilirsiniz. Sahip olmak istediğiniz arabanın fiyatı ne olursa olsun size engel teşkil etmez. Ayrıca tüm taksitleri istediğiniz gibi ödeyebilirsiniz.

Sisteme giriş yönteminizi peşinatlı ya da peşinatsız olarak belirledikten sonra aylık ödeyebileceğiniz taksit tutarını siz kendi maddi gücünüze göre belirleyebilirsiniz. Son derece güvenli ve esnek olan tasarrufla ev sistemi sayesinde böylelikle kolay ödeme imkânları ile çek ve senet olmadan araba sahibi olabilirsiniz.

İstediğiniz arabaya güvenle sahip olun

Faizsiz araba alma imkânı sunan tasarrufla ev, sayesinde taksit ödeyerek araba sahibi olabilirsiniz. Taksit miktarı ve süresi belirttikten sonra almak istediğiniz arabanızın tüm bilgileri, sizin bilgileriniz, ödeme planı ve verdiyseniz peşinat gibi tüm bilgiler dahilinde sözleşme düzenlenir.

Düzenlenen bu sözleşme, sizin güvenliğiniz ve haklarınızın saklı tutulması içindir. Son aşamada arabayı hangi tarihte alacağınız noter huzurunda yapılan çekiliş ile belirlenir ve o tarih geldiğinde aracınızın tüm devir ve satış işlemleri üzerinize yapılır. Tüm bu süreçte tasarrufla ev size maddi anlamda olduğu gibi manevi süreçte de yol göstericiniz olacak güvenilir adrestir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler