Çerkeş - Ankara karayolu için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı'ndan söz alındı

Çerkeş - Ankara karayolu için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı'ndan söz alındı

Çerkeş ilçesi ile Ankara'nın Kızılcahamam ilçesi arasında sıkça yaşanan trafik kazaları nedeniyle yolun düzeltilmesi için girişimler sürüyor.

ÇANKIRI'nın her geçen gün yükselen değeri Çerkeş ilçesi Belediye Başkanı Hasan Sopacı ilçe ile Kızılcahamam arasındaki ulaşımı sağlayan karayolunun acilen yapılması ve yol hakkında bilgilendirme yapmak için geçtiğimiz ay Karayolları Genel Müdürü Ahmet Güleşen’i ziyaret etmişti. Başkan Sopacı ile birlikte AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu ve AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan da Kızılcahamam Çerkeş yolunda incelemelerde bulunarak yolun yapılması için çalışmaların sürdüğünü belirtmişlerdi.

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu ve AK Parti İl Başkanı Koray Erdoğan olmak üzere, ilçe belediye başkanları ile birlikte gerçekleştirdikleri ziyarette Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’ndan Kızılcahamam - Çerkeş yolunun yapılacağının sözünü aldıklarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Başkan Sopacı yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sn. Abdulkadir Uraloğlu’nu Grup Başkanvekilimiz Muhammet Emin Akbaşoğlu ,İl başkanımız Sn. Koray Erdoğan ve Belediye Başkanı arkadaşlarımızla birlikte ziyaret ederek, Çerkeş - Kızılcahamam yolunun bir an önce ihale edilip yapılması konusunu istişare ettik. Sayın Bakanımıza halkımızın bu konudaki duyarlılığını aktardık, en uygun zamanda yolun yapılacağı sözünü aldık. Sayın Bakanımıza İlçemize vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çerkeş için durmak, yorulmak yok."

ulastirma-bakani-cankiri-heyeti-ziyaret-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler