Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, belediye çalışanlarıyla 'iftar' yaptı

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, belediye çalışanlarıyla 'iftar' yaptı

Çerkeş Belediyesi'nde görevli personel, Ramazan ayının 12'nci gününde Belediye Kültür Merkezi'nde biraraya gelerek iftar açtı. Çalışanlar iftar yemeği programına aileleri ile birlikte katıldı.

ÇERKEŞ Belediye personeli Ramazan ayının 12'nci gününde Belediye Kültür Merkezi'nde biraraya gelerek iftar açtı. Çalışanlar iftar yemeği programına aileleri ile birlikte katıldı.

Belediye Başkanı Hasan Sopacı iftar programına katılan belediye personelleriyle tek tek kucaklaşarak her birine ayrı ayrı "hoş geldiniz" dedi.

Programa Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, Çerkeş Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Sertkara, AK Parti İlçe Başkanı Salih Tarın, İl Genel Meclisi Üyeleri Hayati Kaya ve Suat Sevim, Belediye Meclis üyeleri, belediyeden emekli olan eski personeller ve mevcut belediye personelleri katıldı.

Akşam ezanının okunmasıyla iftarlar açıldı, yemek sonunda edilen duaların ardından söz alan Başkan Hasan Sopacı; "Çerkeş Belediyesi olarak ailecek iftar yemeğinde buluştuk. Büyüyen ve gelişen ilçemiz Çerkeş'imize, gece ve gündüz mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden kıymetli Belediye personelimiz, Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımız ve belediyemizden emekli olan eski mesai arkadaşlarımız ile birlikte belediyemiz Kültür Merkezi'mizde iftarımızı açtık. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin." dedi.

cerkes-cankiri-ramazan-iftar-programi-resim-03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler