Çerkeş, Belediye Başkanı Hasan Sopacı ile tam gaz

Çerkeş, Belediye Başkanı Hasan Sopacı ile tam gaz

Çankırı'nın lokomotif ilçelerinden Çerkeş, Belediye Başkanı Hasan Sopacı'nın büyük özveri ve gayretleri sonucu yeniden dizayn ediliyor. 134 Konut ve 46 işyerinden oluşan “Yeni çarşı ve sosyal donatı" yapım işi, TOKİ kanalıyla ihaleye çıktı...

Çankırı'nın lokomotif ilçelerinden Çerkeş, Belediye Başkanı Hasan Sopacı ile hayallerine hızla ilerliyor. Çerkeş'in vizyon projelerinden birisi ve Çerkeşli'nin hayali olan 134 konut ve 46 işyerinden oluşan “Yeni Çarşı ve Sosyal Donatı" yapım işi, TOKİ kanalıyla ihale ediliyor. 

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre, "Yeni Çarşı ve Sosyal Donatı" kapsamında;

 - Kapalı ürün pazarı (içinde 14 dükkan, balık pazarı, soğuk hava depoları ve sebze pazarınında  bulunduğu)

- Belediye hizmet binası

- İtfaiye binası 

-Yeraltı otoparkı

- Şehir meydanı ve çevre düzenleme işi ihalesi 11 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak.

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı konu ile ilgili olarak Sözcü18'e yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Çerkeş'i geleceğe hazırlayacak olan, 2014 yılından bu yana  yoğun mesai harcanan böylesi büyük bir proje de bizlerden desteğini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a,

Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Grup Başkanvekilimiz  Sayın M.Emin Akbaşoğlu’na, değerli milletvekilimiz Sayın Salim Çivitcioğlu’na, TOKİ Başkanımız sayın Ömer Bulut’a, vizyon projemizin hazırlanmasına yardımcı  olan kıymetli abim Prof. Dr. Kamil Eren'e çok  teşekkür  ediyorum.

Ayrıca çalışmalarımız sürecinde önerileri ile destek olan yakın çalışma arkadaşlarıma, dualarıyla her zaman yanımızda hissettiğimiz tüm Çerkeşli hemşehrilerime en kalbi ve derin sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum. Rabbim utandırmasın tamamına erdirsin. Hayırlı uğurlu olsun"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler