Çerkeş Belediye Başkanı Sopacı: Biz birlikte Çerkeş'iz

Çerkeş Belediye Başkanı Sopacı: Biz birlikte Çerkeş'iz

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, yapımı tamamlanarak hizmete giren Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen yemekte Çerkeş bürokrasisi ve esnafıyla bir araya geldi.

ÇERKEŞ'de dün akşam yaklaşık bin kişinin katıldığı yemekte başta Belediye Başkanı Hasan Sopacı olmak üzere; İlçe Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Esnaf Kredi Kefelat Kooperatif Başkanı Hüseyin Erdoğan, Esnaf Odası Başkanı Kadir Arslan, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları, kamu kurumu müdürleri ile çok sayıda esnaf bulundu.

Belediye Başkan Hasan Sopacı düzenlenen programda şöyle konuştu:

"Çok değerli Kaymakamım, kıymetli İl Genel Meclis Üyelerimiz, kıymetli belediye meclis üyesi arkadaşlarım, kıymetli Esnaf Odası Başkanım, değerli kamu çalışanlarımız, kıymetli muhtarlarımız ve Çerkeş’in medarı iftiharı, her şeyi çok değerli esnaf arkadaşlarımız toplantımıza hoş geldiniz.

Bartın Amasra’daki üzücü olayda şehit olan kardeşlerimize Allah’tan rahmet yaralılara da acil şifalar diliyorum. Benden önceki tüm konuşmacılar bu kültür merkezimizin Hasan Sopacı ve ekibiyle yapıldığını söyledi. Evet biz emek verdik ama esas emek veren sizler Çerkeş halkısınız. Sizler bizi iktidara getirdiniz belediyeyi bize teslim ettiniz bizler de o teslimiyeti en iyi şekilde değerlendirerek çalışıyoruz ve çalışmaktayız.

Bu Kültür Merkezi'nin yapılmasında, Kentsel Tasarım Projesi kapsamında 46 İşyeri ve 134 konut, yeni Belediye Hizmet binası, yeni itfaiye binası, kapalı pazar yeri, kent meydanı ve yeraltı otoparkı yapılmasında, Ulusu Deresi'nin ıslah projesinin yapılmasında, İstasyon Mahallemize inşa edilen yeni TOKİ yapımında, yeni Orman İşletme binası yapımında, yeni Emniyet Müdürlüğü binası yapımında; başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın emeği var. Kıymetli bakanlarımızın ve milletvekillerimizin emeği var. Çerkeş'de içinde ve dışarıda yaşayanların ve muhtarlarımızın emekleri var. Dernek başkanlarımızın emekleri var. Hepsinden Allah razı olsun.

İlçemiz kadim bir medeniyete sahip, ecdadımızın bize emanet ettiği bu kadim ilçemizi hep birlikte kalkındırmalıyız. Bizim tek gayemiz bu. Bunun için çalışıyor bunun için koşturuyoruz. Biz bu hizmetleri hep birlikte sizlerin sayesinde, sizlerden destek alarak yapıyoruz. Biz birlikte Çerkeş’iz.”

Programın büyük bölümünde ilçe genelinde devam eden hizmetlerle ilgili davetlilere bilgi veren Başkan Sopacı, geceye katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ederek geceyi sonlandırdı.cerkes-hasan-sopaci-resim-002.jpg

kultur-merkezi-yemek-programi-cerkes-cankiri-resim-011.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler