Çerkeş Belediyesi Aşevi'nin yemekleri ihtiyaç sahiplerine servis ediliyor

Çerkeş Belediyesi Aşevi, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelere, engelli ve evinde yemek yapamayanlara hizmet vermeyi sürdürerek gönüllere dokunmaya devam ediyor.

RAMAZAN ayı süresince günlük olarak yaklaşık bin kişiye sıcak yemek sağlayan Çerkeş Belediyesi Aşevi, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi ailelere, engelli ve evinde yemek yapamayanlara hizmet vermeyi sürdürerek gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Çerkeş Belediyesi Kültür Merkezi'nde tam donanımlı mutfakta ve hijyenik ortamda yemekler pişiriliyor. Hazırlanan yemekler Aşevi dağıtım aracına yerleştirilerek ihtiyaç sahiplerine tek tek servis ediliyor.

"VATANDAŞIMIZA 30 GÜN BOYUNCA YEMEK SERVİSİ YAPILACAK"

Belediye Başkanı Hasan Sopacı; "Çerkeş Belediyesi Aşevimiz her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahiplerimizin yüzlerini güldürmeye devam ediyor. Bu yıl da rabbim aşevimizi açarak ihtiyaç sahiplerine yardım edebilmeyi nasip eyledi. Vatandaşlarımıza 30 gün boyunca yemek servisi yapılacak. Aşevimize destek olan hayırsever vatandaşlarımıza ve mesai kavramı gözetmeksizin çalışan belediye personelimize şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum. Allah'ım yaptıkları hayırları kabul eylesin" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler