Çerkeş Belediyesi'nden Filiz'e 'ruhsat' engeli!

Çerkeş Belediyesi'nden Filiz'e 'ruhsat' engeli!

Sözcü18'den yine gündem yaratacak bir haber...

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, AK Parti Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz'in oğlu İsmail Filiz adına Bedil köyünde yapılacak olan 30 bin kapasiteli 'tavuk kümesi' projesine ruhsat vermedi.

KARARDA ISRAR STRATEJİYİ DEĞİŞTİRDİ
Bedil köyünde girişinde D-100'e cepheli yaklaşık 20 dönümlük araziye 30 bin kapasiteli tavuk çiftliği kurma yolunda Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı'dan gerekli desteği göremeyen Milletvekili Filiz, işlerin sapa sardığını gören AK Partili milletvekili Hüseyin Filiz, iddialara göre oğlu İsmail Filiz'i Çerkeş Belediye Başkanıyla görüşmeye gönderdi.

Çerkeş'e gelerek Başkan Sopacı ile görüşen oğul Filiz'in kararı değiştirme yönünde başarı sağlamadan geri döndüğü belirtildi.

MİLLETVEKİLİ ÇAREYİ ÖZEL İDAREDE BULDU
Yaşanan olumsuz gelişmeler üzerine tavukçuluk projesini hayata geçirme arzusunu kaybetmeyen milletvekili Hüseyin Filiz, çözümü Çankırı İl Özel İdaresinde buldu.

Arazisi üzerine tavukhane kurmak için Çankırı İl Özel İdaresine başvuruda bulundu ve projesiyle ilgili izni geride bıraktığımız haftanın son gününde almayı başardı.

BAŞKAN SOPACI: DOĞRUDUR! RUHSATI İPTAL ETTİM
Konuyla ilgili olarak sorularımızı yanıtlayan Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı "Çerkeş'in geleceği için olumsuz gelişmelere yol açabilecek böylesi bir tavuk çiftliği projesine onay vermemiz mümkün değildi" dedi. 

BEDİL KÖYÜ MUHTARI ERDOĞAN: KÖYLÜ KÜMES İSTEMİYOR!
Yaşanan olayların beşiği olan Bedil Köyünde yaşayanlar bu olayla ilgili neler düşünüyor diye sorduk ve köyün muhtarı Bekir Erdoğdu'ya ulaştık. Muhtar Erdoğdu "Bedil köyü halkı olarak köyümüzün girişine tavuk kümesi istemiyoruz. Konuyla ilgili olarak yaklaşık 270 imza toplandı. Çoluk-çocuk, genç-yaşlı, kadın-erkek herkes karşı. Buraya tavuk kümesi için vurulacak kazmanın karşısında olacağımızı herkes bilsin" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler