Çerkeş Belediyesi'ne yeni itfaiye hizmet binası

Çerkeş Belediyesi'ne yeni itfaiye hizmet binası

Çankırı'nın yükselen yıldızı Çerkeş ilçesinde 2024 yılında inşaatı tamamlanan İtfaiye Hizmet binasının bugün resmi açılışı gerçekleşti.

ÇERKEŞ Belediyesi İtfaiye Hizmet binası ve afet yönetim merkezinin açılışına İlçe kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Çankırı AFAD İl Müdürü Ahmet Matur, Çankırı İl Özel İdare Genel Sekreteri Yüksel Çelik ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve Çerkeşli vatandaşlar katıldı.

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı açılış töreninde yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

"Kıymetli Çerkeşliler, Çerkeş Belediyesi İtfaiye Hizmet binamızın ve Afet Yönetim Merkezi'mizin açılışını bugün gerçekleştiriyoruz. Büyüyen ve gelişen ilçemizin donanımlı bir itfaiye binasına ve itfaiye araçlarına ihtiyacı olduğu kaçınılmaz olmuştu. Yapmış olduğumuz girişimler sonucu ilçemize tam donanımlı itfaiye binası, tam donanımlı itfaiye arazözleri, tam techizatlı ve eğitimli itfaiyecilerimiz ile bölgemize hizmet ediyoruz. Çerkeş itfaiyemiz 7/24 göreve hazır.

İtfaiye hizmet binamızın içerisinde idari ofisler, araç bakım odası, toplantı salonu, kondisyon odası, 400 tonluk su dolum ünitesi, santral, 12 araçlık 6 bölmeli ısıtmalı itfaiye garajı bulunuyor. İtfaiye hizmet binamız ve afet yönetim merkezimiz ilçemize hayırlı uğurlu olsun.

Bu tesisimizin yapımında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız sayın Mehmet Özhaseki’ye, önceki dönem Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız sayın Murat Kurum’a, AK Parti Grup Başkan Vekilimiz sayın Muhammet Emin Akbaşoğlu'na teşekkür ediyorum.''

cerkes-yeni-itfaiye-hizmet-binasi-resim-02.jpg

cerkes-itfaiye-hasan-sopaci-resim-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler