Çerkeş Esnaf-Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ne polis baskını

Çerkeş Esnaf-Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ne polis baskını

19 Nisan Salı günü Çankırı'nın Çerkeş ilçesi Esnaf-Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ne Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı ile polis operasyon yaptı.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre, 19 Nisan Salı günü, Çerkeş Cumhuriyet Savcılığı'nın talimatı ile ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı polisler tarafından Çerkeş Esnaf-Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ne operasyon yapıldı. Polisin yaptığı operasyon sonucu Kooperatif'in bilgisayarına el konuldu.

BAŞKAN ERDOĞAN 'POLİS OPERASYONU'NU DOĞRULADI

Yaşanan gelişmeyle ilgili olarak kendisine telefonla ulaştığımız Çerkeş Esnaf-Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı, aynı zamanda 2019 yerel seçimlerinde MHP'nin Çerkeş Belediye Başkan adayı Hüseyin Erdoğan, polisin yaptığı operasyonu doğruladı. Başkan Erdoğan; "Kooperatif bünyesinde çalışan N.K isimli kadın personelimize karşı yapılan şantajla ilgili olarak polis, sözünü ettiğiniz operasyonu yaptı. Kooperatifimizin bilgisayarı o günden bu yana savcılık incelemesinde. Gelişmelerin sonucunu ben de merak ediyorum" dedi.

huseyin-erdogan-resim-04.jpg
Hüseyin Erdoğan

Başkan Erdoğan "Savcılığa şikayette bulunan ismi de tanıyorum. Şikayetçi kendince bazı şeylerin peşinde. Bunları size telefonda anlatamam. Ancak yan yana gelirsek söyleyebilirim." diyerek sözlerini tamamladı.

POLİS, ÇALIŞAN N.K'NIN EVİNE DE OPERASYON YAPMIŞ

Öte yandan Haber Merkezimizin elde ettiği diğer bir bilgi ise, polisin aynı gün Esnaf Kefalet Kooperatifinde çalışan N.K'nın ilçede yaşamını sürdürdüğü evine de operasyon yaptığı ve evdeki dijital aletlere el koyduğu öğrenildi.

Elde edilen diğer bir bilgi ise; çalışan N.K'nın Cumhuriyet Savcılığı'na şikayet dilekçesi veren kişiyi tehdit ettiği ve kayıt altına aldığı dijital verilerle şikayetçiye şantaj tehdidi ile rahatsız ettiği de gelen bilgiler arasında.

cankiri-cerkes-esnaf-kefalet-resim-04.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler