Çerkeş ilçesinde ardı ardına TOKİ projeleri hayata geçiyor!

Çerkeş ilçesinde ardı ardına TOKİ projeleri hayata geçiyor!

Son yıllarda gerek sanayileşme süreci gerekse Karatekin Üniversitesi'nin bazı bölümlerinin ilçede hizmete girmesi ile birlikte Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde kendisini gösterebilecek 'konut ihtiyacı'nı Belediye Başkanı Hasan Sopacı 'sorun' olmaktan çıkardı.

ÜLKENİN dört bir yanında yaşanan konut sıkıntısına gerek mevcut AKP Hükümeti gerekse yerel yönetimler bazında çözüm arayışları sürerken, Çankırı'nın Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı da ilçesindeki olası 'konut ihtiyacını' çözebilme yolundaki çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Sopacı, TOKİ'nin projelendirerek ihale ettiği İstasyon mahallesinde halen yapımı süren 165 konut, 4 ticarethane ve bir adem caminin yeraldığı projenin inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Hasan Sopacı süreçle ilgili olarak Sözcü18'e yaptığı açıklamada; "Hergeçen gün ağırlaşan yaşam şartları ile birlikte vatandaşımızın barınma ihtiyacına çözüm olacak projeleri hayata geçirmenin gayretindeyiz. Son yıllarda gerçekleştirdiğimiz gerek 'sanayileşme' gerekse Karatekin Üniversitesi'ne bağlı fakültelerin açılmasına paralel olarak sürdürdüğümüz çalışmaların temelinde insanımıza da sağlıklı ve yaşanabilir konutlar sunabilme gayretindeyiz. Bu çerçevede TOKİ'nin İstasyon mahallesinde inşaasına başladığı 165 konut + 4 işyeri ve bir caminin yapım çalışmaları hızlı bir şekilde devam ediyor. Bunun yanısıra 144 konutluk bir TOKİ projesini önümüzdeki günlerde hayata geçireceğimizin de müjdesini vereyim" dedi.

Halen yapımı sürdürülen 165 konutluk TOKİ projesinin önümüzdeki Aralık ayında tamamlanarak hak sahiplerine teslim edileceği öğrenildi.

hasan-sopaci-cerkes-cankiri-toki-projesi-inceleme-ziyareti-resim-09.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler