Çerkeş Kültür Merkezi'nde öğretmenlere 'vefa gecesi'

Çerkeş Kültür Merkezi'nde öğretmenlere 'vefa gecesi'

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Çerkeş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'vefa gecesi' Kültür Merkezi'nde Kaymakam Emir Osman Bulgurlu , Belediye Başkanı Hasan Sopacı ve davetlilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Çerkeş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organizasyonuyla Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen 'vefa gecesi' programında, öğretmen ve aileleri ile Çerkeş bürokrasisi biraraya geldi.

Geceye başta Çerkeş Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu olmak üzere, Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Saçak Belde Belediye Başkanı Ramazan Yarım, AK Parti İlçe Başkanı Salih Tarın, İYİ Parti İlçe Başkanı Haydar Çamdibi ile CHP İlçe Başkanı Cengiz Elvanağacı ile ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bürokratları, öğretmenler ve aileleri katıldılar.

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı gecede yaptığı konuşmada; "24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Belediye Kültür Merkezi'mizde böylesi bir programda kıymetli öğretmenlerimiz ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza sevgiyle ve şefkatle ışık tutan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. Programın hazırlanmasında emeği geçen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze ve kıymetli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Gece, öğretmen ve öğrencilerden oluşan halkoyunları ekiplerinin yaptığı gösterilerle sona erdi.

cerkes-ogretmenler-gunu-resim-03.jpg

cerkes-ogretmenler-gunu-resim-02.jpg

cerkes-ogretmenler-gunu-resim-01.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler