Çerkeş meydanında silahlı kavga: 2'si ağır 3 yaralı

Çerkeş meydanında silahlı kavga: 2'si ağır 3 yaralı

Çerkeş ilçesi meydanında dün yaşanan olayda, 2'si ağır olmak üzere 3 kişi Çankırı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İşin ilginç tarafı yaşanan olayın failleri ortada yok!

Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde dün tam anlamıyla bir arbede yaşandı. Yaşanan kavganın taraflarının alkollü olduğu belirtilirken, saldırganların ilçe içerisinde yaşayanlarca "Çerkeş mafyası" olarak adlandırıldığı öğrenildi.

Dün gece saat 22.00 sularında Eski Tuzpazarı Caddesi üzerinde tekel bayisi önünde karşılaşan iki grup arasında çıkan silahlı arbedede Hasan Ç., Emrullah Ü. ve soyadı tespit edilemeyen Selçuk adlı vatandaş yaralandı. Yaralılara ilk müdahale Kurşunlu ve Atkaracalar'dan gelen sağlık ekipleri tarafından yapıldıktan sonra her üç yaralı da Çankırı Devlet Hastanesi'ne kaldırıdı. Durumu ağır olan Hasan Ç. Ankara'ya nakledildi.

Olayla ilgili Çerkeş Emniyet Müdürlüğü'nün soruşturması sürüyor.

ÇERKEŞ HALKI VE ESNAFI 3 MAYMUNU OYNUYOR!
Öte yandan konuyla ilgili olarak olayın geçtiği tekel bayisi çevresinde yaşayan vatandaşlar "Yaşanan olayı görmedik! Kimlerin kavga ettiğini de bilmiyoruz! Bizleri de bu işlere karıştırmayın" şeklinde cümleler kurarak adeta 'üç maymun'u oynar durumdalar.

Ayrıntılar geliyor...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler