Çerkeş Organize Sanayi Bölgesine 34 milyon liralık yeni yatırım müjdesi

Çerkeş Organize Sanayi Bölgesine 34 milyon liralık yeni yatırım müjdesi

Çankırı'nın en büyük ilçesi Çerkeş Organize Sanayi, yatırımcılar için önemli bir cazibe merkezi haline dönüştü. Son olarak Organize Sanayide yatırım kararı alan 2 firmanın toplam yatırım bedeli 34 milyon lira olarak açıklandı.

Çankırı'nın son yıllarda hızla büyüyen ilçesi Çerkeş Organize Sanayi bölgesi mevcut altyapısı ve konumu ile sağladığı artılar yatırımcılar için cazibe merkezi olmaya devam ediyor.

Belediye Başkanı Hasan Sopacı'nın gayretli çalışmaları da mevcut duruma eklenince bölgeye gelen yatırımcıların sayısı giderek artıyor. Belediye Başkanı Hasan Sopacı sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda bölgeye 34 milyon liralık iki yatırımın hayırlı olmasını istedi. Başkan Sopacı'nın son paylaşımı şöyle:

"Çerkeş Organize Sanayi Bölgemize HG Group Asansör firması ve Temmuz Triko Tekstil Ayakkabı firması tarafından yapılacak olan 34 milyon TL'lik yatırım ilçemize hayırlı olsun.

HG GROUP ASANSÖR firması sahibi Hikmet Subaşı ve TEMMUZ TRİKO TEKSTİL firması sahibi Muammer Çalışkan bey ile birlikte belediyemizde bir araya gelerek Çerkeş OSB’ye yatırım yapacak ve yaklaşık 200 kişiye istihdam sağlayacak olan firmalarımız ile protokol sözleşmesi imzaladık. Çerkeş’imize hayırlı olsun."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler