Çerkeş Organize Sanayiinde yangın

Çankırı'nın Çerkeş ilçesi organize sanayi bölgesinde bugün akşam saatlerinde çıkan yangın henüz söndürülemedi. Söndürme çalışmalarına Çankırı Belediye itfaiyesi ile Ilgaz, Atkaracalar, Orta, Kurşunlu ve Karabük'ün Eskipazar ilçelerinden ekipler katıldı.

Çankırı'nın Çerkeş ilçesi Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Alparslan Kağıt ve Karton A.Ş. tesislerinde bugün saat 18:00 sıralarında henüz çıkış nedeni bilinmeyen bir yangın başladı. Fabrikanın sıkıştırılmış kağıt-karton balyalarının depolandığı alanda başlayan yangına ilk müdahale Çerkeş Belediyesi itfaiyesince gerçekleştirildi. Giderek büyüyen yangın çevre ilçelerden gelen destekle kontrol altına alınmaya çalışıldı. Başta Atkaracalar, Orta, Kurşunlu, Ilgaz ve sonrasında Çankırı Belediyesi itfaiye ekipleri olay yerine gelerek söndürme çalışmalarına destek verdiler. Yangına Karabük'ün Eskipazar ilçe itfaiyesi ile birlikte Çerkeş'de faaliyet gösteren 2 beton santralının beton pompaları ve mikserleri de söndürme çalışmalarına destek verdiler.

Yaklaşık 35 işçinin çalıştığı fabrikada can kaybı yaşanmazken, itfaiye ekiplerinin başarılı çalışmasıyla yangın saat 21:00 sularında söndürüldü ve fabrika alanında soğutma çalışmalarına başlandı.

Yangının çıkış nedeniyle ilgili soruşturmanın başladığı öğrenildi.

Olay yerinden saat 23:15 itibariyle alınan son görüntüler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler