Çerkeş Organize Sanayii'ne yatırımcı ilgisi giderek artıyor

Çerkeş Organize Sanayii'ne yatırımcı ilgisi giderek artıyor

Çankırı'nın en büyük ilçesi Çerkeş, Belediye Başkanı Hasan Sopacı'nın başarılı çalışmalarıyla her geçen gün giderek bölgenin "cazibe merkezi" olma yolunda hızla ilerliyor...

Çankırı'nın nüfusu en yoğun ilçesi Çerkeş, Belediye Başkanı Hasan Sopacı'nın sergilediği başarılı performans ve sahip olduğu konum ile yatırımcıların cazibe merkezi olma yolunda hızla ilerliyor.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre; Son olarak Çerkeş Organize Sanayii'ne 250 milyon dolarlık bir yatırımla gelme kararı alan Düzce Cam Sanayi A.Ş'den sonra ülkemizde en büyük ikinci 500 sanayi kuruluşu listesine ve ilk 1000 ihracatçı firma arasında olan Pekintaş Group da tercihini Çerkeş'den yana kullandı. 

pekintas-hasan-sopaci-resim-044.jpg

Çerkeş Organize Sanayii'yi son olarak yine üretimini tamamen ihracata yönelik gerçekleştiren TAYAŞ Gıda oldu. TAYAŞ Gıda'nın da önümüzdeki günlerde Çerkeş'e gelerek ön protokol sözleşmesini imzalayacağı öğrenildi.

HASAN SOPACI GÜNBOYU DÜZCE'DE GÖRÜŞMELERDE BULUNDU

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı bugün sabah saatlerinde beraberinde Kaymakam Emir Osman Bulgurlu ile birlikte gittiği Düzce'de başta Düzce Cam Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Aktaş'ın misafiri oldu. Düzce Cam Sanayi'nin Düzce'deki tesislerini ziyaret eden Başkan Sopacı ve Kaymakam Bulgurlu, fabrikayı gezerek ilgililerden bilgi aldılar.

Dönüş yolunda Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki'ye konuşan Belediye Başkanı Hasan Sopacı; "Ramazan ayı girmeden yapmamız gereken ziyaretleri gerçekleştirme adına özellikle geride bıraktığımız hafta içerisinde hayli yoğun bir trafik yaşadım. Bugün de Düzce'deydik. Başta Düzce Cam Sanayi olmak üzere yoğun bir görüşme trafiği gerçekleştirdim. Çerkeş'imizi başta sanayisi olmak üzere üniversitesiyle, hayvancılığı ile, geleceğe hazırlarken, bugün için ilçemde yaşayan değerli hemşehrilerimin huzur içerisinde hayatlarını idame ettirebilmeleri için yoğun bir çaba sarfediyorum" dedi.

277577074-10159952293478762-3203676926985930898-n.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler