Çerkeş OSB'ye 250 milyon dolarlık dev yatırım

Çerkeş OSB'ye 250 milyon dolarlık dev yatırım

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı'nın sergilediği performans ve yaptığı girişimler sonucu Çerkeş Organize Sanayii'ne Düzce’nin sayılı firmalarından Düzce Cam'ın gerçekleştireceği 250 milyon dolarlık yatırım için ön protokol sözleşmesi imzalandı.

Çerkeş Belediye Salonu'nda düzenlenen programa Çankırı Valisi Abdullah Ayaz, AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu, Çerkeş İlçe Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu ile mahalle ve köy muhtarları katıldı. Çerkeş Organize Sanayi bölgesine yatırım yapacak olan Düzce Cam firması yöneticileri tarafından sunum gerçekleştirildi.

Düzce Cam Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Aktaş ve Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı Çerkeş OSB’de 3 bin kişiye istihdam sağlayacak olan 250 milyon dolarlık yatırımın protokol sözleşmelerini imzaladılar.

duzce-cam-hasan-sopaci-cerkes-resim-09.jpeg

Çerkeş OSB'ye 250 milyon dolarlık dev yatırım yapacak olan ve 3 bin kişiye istihdam sağlayacak olan DÜZCE CAM firması Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Aktaş “Çerkeş OSB’ye yapacağımız yatırımdan dolayı çok mutluyuz burada kendimizi evimizde gibi hissettik. Değerli Belediye Başkanımız Hasan Sopacı beye bizlere göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Düzce Cam’a ve Çerkeş ilçemize hayırlı olsun.” açıklamalarında bulundu. 

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, “Çerkeş OSB’ye yatırım yapacak ve yaklaşık 3 bin istihdam sağlayacak olan Düzce Cam firması ile 250 milyon dolarlık protokol sözleşmesi imzaladık. Büyüyen ve gelişen ilçemiz Çerkeş’imize hayırlı olsun.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler