Çerkeş OSB'ye 60 milyon liralık yeni bir yatırımın imzaları atıldı

Çerkeş OSB'ye 60 milyon liralık yeni bir yatırımın imzaları atıldı

Son yıllarda ülkenin dört bir yanındaki yatırımcılar için önemli bir cazibe merkezi haline gelen Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde faaliyette olan Organize Sanayi Bölgesi'ne son olarak 60 milyon liralık bir yatırım daha geldi.

ÇANKIRI'nın Çerkeş ilçesinde her geçen gün giderek büyüyen Organize Sanayi Bölgesi'ne yatırım yapacak ve yaklaşık 100 kişiye istihdam sağlayacak olan çikolata ürünleri üreten Bolaman Park Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Kaynar ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Faruk Gül'ün katılımıyla Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı biraraya gelerek 60 milyon TL’lik protokol sözleşmesi imzaladılar.

"ÇERKEŞ İLÇEMİZ ÖNEMLİ BİR CAZİBE MERKEZİ HALİNE DÖNÜŞMEKTE"

İmza sonrası Sözcü18'e konuşan Belediye Başkanı Sopacı; "Organize Sanayi Bölgemize ilgi gösteren yatırımcılarımıza teşekkür ediyoruz. Gerek Belediyecilik anlamında yaptığımız hizmetler gerekse bölgemizde faaliyet gösteren işletmeler ile birlikte Çerkeş ilçemiz son 10 yılda sergilemiş olduğu performans ile giderek önemli bir 'cazibe merkezi' haline dönüşmekte. Son attığımız imza ile yaklaşık 100 kişiye daha istihdam sağlayacak bir yatırımcıya ev sahipliği yapacağız. Büyüyen ve gelişen ilçemiz Çerkeş’imize hayırlı olsun." dedi.

Öte yandan Çerkeş Organize Sanayi Bölgesi'nde 60 milyon liralık yatırım yapacak olan Bolaman Park'ın Ordu/Fatsa'da faaliyet gösteren bir restoranı olduğu öğrenildi.

bolaman-park-ordu-fatsa-resim-03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler