Çerkeş'de kaza! Motosiklet sürücüsü ağır yaralı

Çerkeş'de kaza! Motosiklet sürücüsü ağır yaralı

Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde bugün saat 14:00 dolaylarında gelen elim kazada motosiklet sürücüsü Emre Yurtal ağır şekilde yaralandı.

Edinilen bilgilere göre elim kaza saat 14:00 sularında İnönü Caddesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre 06 KFS 32 plakalı araç sürücü Kasım A. market alışverişini tamamlamasının ardından aracı ile diğer şeride geçmek için manevra yaptığı sırada seyir halindeki motosiklet sürücüsü Emre Yurtal ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücü Emre Yurtal olay yerinin 15 metre ilerisine fırladı.

Kazada iki araç da zarar görürken motosiklet sürücü Emre Yurtal önce Çerkeş Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan müdahalelerin ardından Aytaç pistinden kalkan helikopter ambulans ile ağır yaralı Emre Yurtal Ankara Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma hastanesine sevk edildi.

Kazadan yaklaşık üç saat sonra Ankara'ya sevk edilen motosiklet sürücüsünün ailesi Emre Yurtal'ın bekletilmesine isyan etti. İki küçük çocuk babası olan Emre Yurtal'ın durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

cerkes-kaza-resim-01222.jpg

HABERE SON DAKİKA EK
Emre Yurtal'ın tedavi gördüğü Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma hastanesinde yaşama veda ettiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler