Çerkeş'e 'kapalı yarı olimpik yüzme havuzu' çok yakışacak...

Çerkeş'e 'kapalı yarı olimpik yüzme havuzu' çok yakışacak...

Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde 3 bin 500 metrekarelik bir alan içerisinde Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun ihalesi ile birlikte yer teslimi gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Hasan Sopacı müjdeyi sosyal medya hesabından duyurdu.

ÇANKIRI'nın her geçen gün gelişen ve büyüyen ilçesi Çerkeş'te Belediye Başkanı Hasan Sopacı 'hizmette sınır tanımayan' icraatlerine bir yenisini daha ekledi.

Belediye Başkanı Hasan Sopacı, sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda "2023 yılı içerisinde inşaa edeceğimiz Yarı Olimpik Yüzme Havuzu projemizin yapımı için müteahhit firma ile protokol sözleşmesini imzaladık. Yaz ve kış aylarında da kullanabileceğimiz Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ilçemize hayırlı olsun. Rabbim tez bitirebilmeyi ve sağlıklı günlerde kullanmayı nasip eylesin" dedi.

PROJE 180 GÜNDE TAMAMLANACAK

Konuyla ilgili olarak kendisine ulaştığımız Belediye Başkanı Hasan Sopacı'nın verdiği bilgilere göre, müjdesi verilen Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, ilçe içerisinde yer alan Yenimahalle bölgesinde yer alan futbol sahası yanında 3 bin 500 metrekarelik alana yapılacak. 15 milyon 888 bin Türk Lirası + KDV'ye ihalesi yapılan tesisin yüklenici firmaya yer teslimi gerçekleştirildi.

Mart 2023'de temeli atılacak olan Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaası, ihale şartnamesine göre 180 günde tamamlanacak.

Proje tamamlandığında, Çankırı'nın 11 ilçesi içerisinde Kapalı Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'na sahip tek ilçe Çerkeş olacak.

cankiri-cerkes-yuzme-havuzu-imza-resim-0555.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler