Çerkeş'e yeni itfaiye binası inşaatı start aldı

Çerkeş'e yeni itfaiye binası inşaatı start aldı

Çankırı'nın en büyük ilçesi Çerkeş'te; TOKİ Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamı altında başlatılan itfaiye hizmet binası inşaatı tüm hızıyla devam ederken Belediye Başkanı Hasan Sopacı, "Mesaimizi Çerkeş'in geleceğini planlamaya harcıyoruz" dedi.

Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, ilçe için gerçekleştirdiği hizmetlerde hız kesmiyor. Başkan Sopacı son olarak Çerkeş Belediyesi İtfaiye Amirliği hizmet binasının inşaat çalışmalarının startını verdi. 

Konuyla ilgili olarak konuşan Başkan Sopacı; "TOKİ Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ilçemiz İdris Mahallesine inşa ettiğimiz 520 m2 alana sahip Çerkeş Belediyesi İtfaiye Amirliği hizmet binasının inşaat çalışmalarını başlattık. Yeni İtfaiye Amirliği Hizmet binasının içerisinde idari bina, araç bakım odası, toplantı salonu ve ofis, santral, kondisyon odası, 6 adet kapalı itfaiye garajı ve 1 adet büyük merdivenli itfaiye aracının sığabileceği kapalı garaj bulunuyor." dedi.

Başkan Sopacı sözlerini şöyle sürdürdü:

"Gelecek yılların yaşanabilir Çerkeş'ini uygulamaya koyduğumuz projelerle nakış nakış işliyoruz. İtfaiye Amirliği hizmet binası da bu adımlardan bir tanesiydi. Çerkeş'in bugününü ve yarınını güvence altına alan önemli bir adımı attığımız için mutluyum. İlçemize hayırlı olsun. Rabbim utandırmasın."

cerkes-belediyesi-itfaiye-binasi-resim-03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler