Çerkeş’e yeni yaşam alanı: Abdulkadir Aydemir Parkı yenileniyor
Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı tarafından kamuoyuyla paylaşılan projede; Modern mimariye sahip iki katlı kafeterya, Hanımlar Lokali, modern WC alanları ile peyzaj ve çevre düzenlemeleri yer alıyor.
ÇERKEŞ Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılacak yeni yaşam alanı projesi kapsamında, merhum Belediye Başkanı Abdulkadir Aydemir’in adını taşıyan park baştan aşağı yenileniyor.
Belediye Başkanı Hasan Sopacı tarafından kamuoyuyla paylaşılan projede; Modern mimariye sahip iki katlı kafeterya, Hanımlar Lokali, modern WC alanları ile peyzaj ve çevre düzenlemeleri yer alıyor. İlçenin sosyal yaşamına yeni bir soluk kazandırması hedeflenen proje, vatandaşların dinlenebileceği ve aileleriyle vakit geçirebileceği modern bir sosyal alan olarak planlandı.

"DURMADAN, YORULMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM"
Belediye Başkanı Hasan Sopacı yaptığı açıklamada, "Çerkeş’imizin kalbine nefes aldırmaya devam ediyoruz. İlçemize yakışır modern ve fonksiyonel bir yaşam alanını hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Çerkeş için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Yapılacak çalışmalarla birlikte parkın, sadece yeşil alan kimliğiyle değil; Sosyal, kültürel ve günlük yaşamın merkezi haline gelmesi amaçlanıyor. İlçe sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanan projenin kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.






