Çerkeş'in yeni kaymakamı Diyarbakır'a kayyum olarak atandı!

Çerkeş'in yeni kaymakamı Diyarbakır'a kayyum olarak atandı!

Yaklaşık 38 gün önce Çerkeş Kaymakamlığı görevine başlayan Ömer Faruk Çelik, jet hızıyla Diyarbakır'ın Silvan ilçesine kayyum belediye başkanı-kaymakam olarak atandı.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Çerkeş ilçesine 'kaymakam' olarak atanan ve 27 Temmuz 2020 tarihinde göreve başlayan Ömer Faruk Çelik yaklaşık 38 gün görevde kaldıktan sonra yeni bir atama yaşadı.

Edinilen bilgilere göre Çerkeş Kaymakamlığı görevini sürdüren Çelik, alınan karar gereği Diyarbakır'ın Silvan ilçesine Kayyum Belediye Başkanı ve Kaymakamı olarak atandı. Çelik'in haftasonu Çerkeş'den ayrıldığı öğrenildi.

ÇERKEŞ'E YENİ KAYMAKAM
Öte yandan Ömer Faruk Çelik'ten boşalan Çerkeş'e yeni kaymakam olarak İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri Osman Beyazyıldız görevlendirildi.

BAYRAMÖREN KAYMAKAMI DA ÇALDIRAN'A ATANDI
Haberimizle ilgili akşam saatlerinde yaşanan yeni gelişme; Bayramören Kaymakamı Yusuf Durani Dinç, 14 Ekim 2019 tarihinde başladığı görevden alınarak Van'ın Çaldıran ilçesine 'kaymakam' olarak atandı.

TAŞYAKASI'NDA KAYMAKAM KALMADI
Yaşanan son gelişmeler ışığında Çankırı'nın Taşyakası' olarak adlandırılan bölgede mevcut Kurşunlu, Atkaracalar, ve Bayramören ilçelerinde bugün itibariyle 'kaymakam'lık makamları boş. Her üç ilçeye yeni kaymakam atamalarının önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler