Çerkeş'in Zihni Sinir'i yine yaptı yapacağını!

Çerkeş'in Zihni Sinir'i yine yaptı yapacağını!

Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde yaşayan ve çevresinde yaptığı 'Zihni-Sinir' esprilerle bilinen iş insanı Ersan Eren, Facebook hesabından yaptığı son paylaşımla takipçilerini yine güldürmeyi başardı...

YAŞADIĞI Çerkeş'te, çevresinde yaptığı zihni-sinir esprilerle bilinmekle birlikte, kişisel sosyal medya hesaplarından yaptığı ilginç paylaşımlarla da bir o kadar tanınan ve ilgi odağı haline gelen iş insanı Ersan Eren, Facebook'ta yaptığı son paylaşımla yine takipçilerini şaşırttı!

İlginç bir kimliği olan Ersan Eren'i bilenler bilir... Dış görünüş olarak çok dikkat çekici bir profile sahip olmamasına karşın, tanıma ve sohbet etme imkanı bulursanız ilk yarım saat sonra dış görünüşünün arka planında tahmin edemeyeceğiniz kadar 'zeka sahibi' birisiyle olduğunuzu anlamakta hiç mi hiç zorlanmazsınız!

Saçlarının dökülmüş olması hasebiyle sık sık 'kelliğini' de gündeme getirmekten çekinmeyen Ersan Eren, son günlerde ulusal medyanın gündeminden düşmeyen, Zafer Partisi Genel Merkezi ve bazı ilçe teşkilatlarına asılan "Yerli ve Milli Escobar" afişine gönderme yapmakla birlikte şöyle bir paylaşım yaptı:

"Zafer partisinin astığı olaylı yerli ve milli escobar afişindeki kafa ile hiçbir alakam yoktur her gördüğünüz sakallının dedeniz olmadığı gibi her kel de o kel değildir. kamuoyuna saygılarımla :)"

İşte o paylaşım:

ersan-eren-facebook-paylasimi-resim-01.jpg

ZİHNİ SİNİR KİMDİR?

Zihni Sinir, karikatürist İrfan Sayar tarafından 1977 yılında Gırgır dergisinde dünyaya gelen pratik zekâlı, meraklı ve mizahi bir bilim insanı karikatür karakterdir. Çalışmaları, Ocak 2003'ten beri Bilim ve Teknik Dergisi'nde yayınlanmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler